REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
19.5° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Răsturnare de situație în bătaia de la Viișoara. Declarațiile ambelor părți, în exclusivitate, se bat cap în cap

Răsturnare de situație în bătaia de la Viișoara. Declarațiile ambelor părți, în exclusivitate, se bat cap în cap

Deria ISLEAM 1 august 2024 | 00:00 590

Potrivit informațiilor noastre, duminică, 28 iulie a.c., în jurul orei 23:30, Dobrilă Vlad-Marian, în vârstă de 16 ani, a fost victima a doi agresori, Stan Florin Cristian, în vârstă de 24 de ani și a prietenului său, Ștefan Alex, zis Sax, de 16 ani. Informațiile inițiale aduceau acuzații de agresiune fizică, de limbaj și sexual la adresa celor doi, Stan Florin Cristian și Ștefan Alex. Primăria Cobadin a demarat o anchetă în acest sens. Minorul în vârstă de 16 ani susține, în continuare, că a fost bătut și părăsit pe câmp, la o distanță de 7 km față de locuința sa, însă Stan Florin declară, recunoscându-și fapta de violență fizică și verbală, că au plecat toți trei împreună, de bunăvoie, cu scopul de a-și face dreptate cu pumnii.

Rasturnare de situatie in bataia de la Viisoara. Declaratiile ambelor parti, in exclusivitate, se bat cap in capDobrilă Vlad-Marian, Stan Florin Cristian

Declarația minorului agresat fizic

Minorul de 16 ani susține în continuare că a fost bătut, lăsat pe câmp fără telefon și amenințat de Stan Florin Ciprian, însă agresiunea sexuală nu intră în discuție. Incidentul a izbucnit din cauza unui conflict mai vechi, când acesta ar fi împrumutat o sumă de bani pe care ar fi restituit-o, însă fără a achita o anumită dobândă. Este pe cale să-și scoată certificatul medico-legal și să depună plângere penală: „Doar bătaia este adevărată, că m-au lăsat pe câmp și că mi-au luat telefonul. Am avut eu un scandal mai vechi cu ei. Acum un an jumătate luasem niște bani împrumut de la ei. Le-am dat banii, doar că ei au vrut dobândă. La Cobadin așa se întâmplă. Nu am fost agresat sexual. Acum mă duc să scot certificat medico-legal și depun plângere. Nu am făcut pace cu ei, este o minciună. Mă amenințaseră în seara aia, să nu mă duc la poliție că mă bagă în spital.”

Rasturnare de situatie in bataia de la Viisoara. Declaratiile ambelor parti, in exclusivitate, se bat cap in capDobrilă Vlad-Marian, Stan Florin Cristian

Declarația lui Stan Florin Cristian

Acuzatul recunoaște că a agresat fizic minorul, însă neagă vehement presupusul viol, abandonul în câmp și acuzația că l-ar fi luat cu forța. Declară, în exclusivitate, că era doar o „reglare de conturi” între cei trei. Spune că au pornit de bunăvoie către un loc ferit de ochii lumii pentru a-și face dreptate cu pumnii, totul începând de la o ceartă mai veche între ei: „Continua să trimită mesaje, să mă deranjeze, să facă într-un fel să mă enerveze. A urcat de bună voie, nu l-a obligat nimeni. Ne-am dus să ne batem în privat, cum e o bătaie. Dacă eu chem pe cineva să mă duc să mă bat în privat, mă duc să mă bat în privat, nu trebuie să mă vadă toată lumea pe străzi. N-a fost violat, poate să-i facă și probe, el e la muncă.”

Rasturnare de situatie in bataia de la Viisoara. Declaratiile ambelor parti, in exclusivitate, se bat cap in cap

Neagă orice acuzație de agresiune sexuală: „Doamne ferește! Ar însemna că eu sunt violator!”

„Doamne ferește! Agresiune sexuală?! Ar însemna că eu sunt violator! El are antecedente cu bătăi, e cunoscut. E prost de gură și cauzează problemele la toată lumea. Treaba asta a fost doar o problemă mai veche între mine, el și celălalt băiat. Pe mine m-a deranjat în trecut, vineri seară m-a bătut, l-am prins, ne-am bătut între noi și gata, nu a fost violat. Dacă era să fug, până acum fugeam. Poliția și ceilalți din Cobadin mai mult râd de el, având problemele pe care le are.

Acuzatul are dovezi că cei doi păstrează legătura în continuare

Stan Florin Cristian declară că cei doi au în continuare o relație normală și că vorbesc unul cu celălalt: „Eu am vorbit cu el și la telefon, vorbesc în continuare. Dacă ies cu el acum, n-are nimeni nicio treabă. Eu am dovezi când am «dat palma» și ne-am împăcat.”

Rasturnare de situatie in bataia de la Viisoara. Declaratiile ambelor parti, in exclusivitate, se bat cap in cap

Ancheta este încă în desfășurare.

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513