REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Răsturnare de situație în cazul fetei lovite pe trecerea de pietoni

Răsturnare de situație în cazul fetei lovite pe trecerea de pietoni

Mariana MURAT 14 noiembrie 2023 | 12:35 2076

Răsturnare de situație în cazul fetei lovite pe trecerea de pietoni, pe lângă care au trecut mai multe mașini în timp ce era întinsă pe asfalt. Doi dintre șoferii despre care inițial se credea că au ignorat victima au plecat, de fapt, în urmărirea suspectului. În plus, aceștia au sunat la 112 și le-au spus polițiștilor ce numere de înmatriculare are mașina fugarului.

Rasturnare de situatie in cazul fetei lovite pe trecerea de pietoniImagine de la accident 

Cei doi șoferi spun că au mers în urmărirea șoferului fugar care a lovit fata de 14 ani pe trecerea de pietoni. Din informații , în mașini erau mai mulți oameni care au sunat la 112 și care au rămas în permanentă legătură cu dispeceratul, astfel încât să le poată oferi detalii despre locul în care se află șoferul fugar. Au fost 5 apeluri la 112 în legătură cu acest accident. Pe lângă cei care se aflau în mașini, erau în stația de autobuz de lângă locul accidentului oameni care au sărit în ajutorul fetei, iar unii dintre ei probabil că au sunat la numărul de urgență.

De asemenea, din anchetă reiese că autorul accidentului, un tânăr de 20 de ani, a abandonat mașina pe o stradă din cartierul Militari, a parcat-o în așa fel încât să nu se vadă zona din față lovită și a dat jos numerele de înmatriculare. Tânărul este cercetat în stare de libertate, sub control judiciar. El este acuzat de vătămare corporală din culpă și de fugă de la locul accidentului. Fata în vârstă de 14 ani este internată în stare gravă la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, la terapie intensivă, conform digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
futui in gura pe judecatori. nesimtiti ordinari. asta e pedeapsa pentru un asemenea i*******r. Spre sa pateasca si ei la fel sa fie loviti pe trecere si un alt judecator sa dea aceeasi sentinta. De ce gura mamii voastre nu ati dat 30 de zile de arest preventiv? idiotilor
6
0
Cel care aproape a omorat o copila pe trecerea de pietoni, a fugit de la locul accidentului, a ascuns masina si a luat numerele de inmatriculare pentru a nu putea fi identificat, e CERCETAT IN STARE DE LIBERTATE !?! Daca victima era fiica judecatorului care a luat aceasta hotarare, tot aceeasi sentinta ar fi dat? Justitia speciala... de k.k.t. din Romania.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510