REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
18.4° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Răsturnare de situație în cazul măcelului de la petrecerea vedetelor. Arma crimei, de negăsit

Răsturnare de situație în cazul măcelului de la petrecerea vedetelor. Arma crimei, de negăsit

Mariana MURAT 13 februarie 2024 | 15:52 4258

La mai bine de 48 de ore după ce un bărbat a fost ucis în timpul unei petreceri cu vedete, arma crimei este de negăsit. Surse din anchetă spun că, de fapt, nu ar fi vorba de nicio macetă.

Rasturnare de situatie in cazul macelului de la petrecerea vedetelor. Arma crimei, de negasitsuspecţii de crimă, la spital

Sunt căutări, la această oră, pe drumul montan din Platoul Bucegilor, pe unde au încercat să fugă cei trei suspecţi, după ce l-au ucis pe bărbatul de 41 de ani. Ei le-au declarat poliţiştilor că au aruncat arma crimei, un cuţit cu lamă mare, într-o râpă, dar nu au ştiut să indice clar locaţia.

Cei trei suspecți au fost audiați timp de mai multe ore de anchetatori, iar luni dimineață au ajuns din nou în fața procurorilor, la parchetul Dâmbovița. Ei susțin în continuare că cel care a provocat totul a fost bărbatul de 41 de ani care i-a dat un pumn unuia dintre frați.

Cei trei fraţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile în acest dosar, după ce procurorii au arătat în faţa judecătorilor intenţia lor clară de a-l ucide pe bărbat, chiar dacă a fost vorba despre un conflict spontan Din intensitatea şi zona unde au fost aplicate loviturile reiese intenţia de a ucide victima, susţin procurorii.

Rasturnare de situatie in cazul macelului de la petrecerea vedetelor. Arma crimei, de negasitvictima

La rândul lor, cei trei fraţi, fiii unei femei care se prezintă drept vrăjitoarea Sidonia, clarvăzătoare şi tămăduitoare, şi ai lui Fabian Marin, cunoscut personaj din lumea interlopă a Capitalei, au susţinut că s-au aflat în legitimă apărare.

Reamintim faptul că pe data de 11 februarie 2024 a avut loc un atac cu macete  la o petrecere de fițe din Dâmbovița. Un bărbat de 41 de ani din Târgoviște a fost înjunghiat mortal, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un hotel din comuna Moroeni, județul Dâmbovița. La eveniment participau mai multe vedete printre care Alex Velea, Antonia și Alina Eremia. Este vorba de un bărbat în vârstă de 41 de ani care a murit în urma a 20 de loviturilor de macetă.

Conflictul ar fi izbucnit spontan, s-ar fi certat cu victima pe tema muzicii cântate de către lăutarii de la acea petrecere. A urmat o încăierare, atât în interiorul hotelului, cât și în afara hotelului. Pe lângă bărbatul decedat, mai există o victimă rănită la mână. Imediat după atac, cei trei frați au reușit să fugă de acolo cu o mașină și au încercat să se ascundă la o cabană, undeva în vecinătate. Polițiștii i-au prins și i-au dus la audieri. La aceste audieri s-a prezentat și Alex Velea.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Să aștepți terminarea petrecerii,să urmărești unde merge și să-l astepti pe om în parcare ca să-i faci felu,ASTA-I PREMEDITARE .Sa faci dispărută arma crimei la fel!!!! Închisoare pe viață!!! Sa vedem ce fac autoritățile competente abia schimbate după incidentul de la 2 mai
10
0
Mai mergi tu in decedatii familiei matii. Ca: nu esti decat un retard drogat. Si mai dormi, ca maine trebuie sa iti multumesti stapanii ca sa ai ce manca.
6
0
Atentie cu cine vã luaţi în viața asta cã e posibil sã mori de nu te vezi
1
9
de unde au aceste c***i bani vile mașini când ei nu muncesc o zi? ăștia nu plătesc că noi fraierimea impozit taxe , tara de rahat! moarte la aceste jeguri!
15
0
Mai interlop de vechituri,tu vrei să bați 2 covoare și un apropou.da-te-n India innaripatule.
10
1
Ba Oilor nu va puneti cu noi ca uite ce patiti. Aviz karatistilor cand sarim 3 pa voi cu Bricege avem mana de dat, nici cu fuga si urlete de durere si groaza nu scapati…Ganditi-va la inmormantare direct
2
19
Poate v-ați răsturnat voi de la r*****a. Jalnici mai sunteți....
7
1
Nici Elodia nu a fost găsită,dar…făptașul a înfundat pușcăria. Ce-i drept prea puțin. Nu văd de ce nu și căruțașii ăștia pe ajutor social….
13
1
Defapt mortu e de vina ca asta e romanistan
8
0
Cazul asta ne priveste pe toti ptr ca maine, poimaine, si eu, si tu, si el, si el, si noi toti putem fi in acest fel victimele unor cyorry raioase, parazite pe organele vitale ale unui stat!
28
0
Militia nu scapa, procurorii și judecatorii...greu de înteles..... au mai scos vinovat un agent de la rutiera pt starea infractionala din tara...
13
0
sa-mi mananci kkktul !!!
7
3
Articol scris pentru a infuria opinia publica! Mizeriile astea o sa faca puscarie si fara arma! Adevaratele mizerii o sa ramana in libertate, despre asta nu scrie! Multa M*UIE votantilor USR!
9
12
Hai ca nu suntem toți tampiti! Victima nu s a tăiat singura dimineața în baie, el a fost tăiat de t I g a n i asa cum a relevat medicina legala! Eu cred ca victima i a capacit bine pe cei 3 purceluși iar cei din urma l au hăcuit pentru umilință primita și văzută de alt t I g a n pe care l ați făcut vedeta, adică Velea. Niște jeguri umane...
30
1
A fost tăiat cu lama de bărbierit E o crimă un om ucis se caută motive pentru a scăpa gunoaiele de o închisoare cu mulți ani Banii rezolvă tot în țara bananieră r*mânia
23
2
Sa vedeti cum scapa indieniii de puscarie! Gratie justitiei si militiei rromane!
27
2

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166