REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Răsturnare de situație în cazul violului din AUR

Răsturnare de situație în cazul violului din AUR

Mirela PASCAL 15 noiembrie 2023 | 00:00 4027

Dosarul de agresiune sexuală,  de la Școala de Vară din Olimp, eveniment organizat de AUR, a ajuns la Curtea de Apel București. O minoră de 17 ani, care a plecat din județul Ialomița cu o delegație a partidului, a reclamat la poliție că s-a trezit dimineața în camera de hotel cu dureri în zona inghinală și urme de sânge. În cele două luni de la izbucnirea scandalului nu a fost audiată nicio persoană în acest dosar.

Rasturnare de situatie in cazul violului din AURtinerii din AUR, la școala de vară de la Olimp

În cele două luni de la izbucnirea scandalului nu a fost audiată nicio persoană în acest dosar. Dosarul „violului AUR”  a fost  preluat de Curtea de Apel București, după ce, la mai bine de la două luni de la izbucnirea scandalului, nimeni nu a fost audiat, relatează Realitatea PLUS. După ce o tânără de 17 ani și-a acuzat de viol colegi din AUR, principalii suspecți în dosar nu fuseseră audiați la Slobozia.

Rasturnare de situatie in cazul violului din AURtinerii din AUR, la școala de vară de la Olimp


Reamintim că, la data de 16 septembrie 2023, Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată cu privire la faptul că o minoră, de 17 ani, din municipiul Slobozia, s-a prezentat la Secția de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Slobozia, declarând că a fost victima unei infracțiuni de viol, comisă în județul Constanța. Din primele cercetări, polițiștii de investigații criminale au stabilit faptul că, în perioada 14 - 16 septembrie 2023, minora a participat la o tabără de vară, organizată în Stațiunea Neptun-Olimp. Minora a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală Ialomița, fiindu-i prelevate probe biologice. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol. Adolescenta ar fi consumat băuturi alcoolice, împreună cu doi bărbați, de aproximativ 40 de ani, iar dimineață s-a trezit cu sângerări în zona intimă.

Precizăm faptul că și polițiștii din Constanța fuseseră sesizați de mama minorei, după ce aceasta nu a răspuns la telefon. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au găsit-o pe adolescentă cu două femei. ”La data de 15 septembrie a.c., în jurul  orei 23.30, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Neptun au fost sesizați, de o femeie, cu privire la faptul că fiica sa minoră, de 17 ani, aflată în tabără, nu răspunde la telefon. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat-o pe minoră în camera hotelului unde era cazată, împreună cu alte două persoane de sex feminin. Minora nu prezenta urme vizibile de violență și a declarat că nu a fost victima vreunei infracțiuni, în acest sens fiind încheiat proces-verbal. În prezența polițiștilor, aceasta a vorbit, la telefon, cu mama sa, căreia i-a adus la cunoștință faptul că nu a fost victima vreunei infracțiuni„, au transmis, la acea dată, reprezentanții IPJ Constanța.

Ce declara presupusa victima!

Îmi este foarte greu. Nu îmi închipuiam că putea să mi se întâmple așa ceva acolo unde m-am dus pentru alte scopuri. Nicicum nu mă așteptam. Dacă voiam să fac ceva cu băieți nu așteptam și nu eram virgină până la vârsta aceasta, nu așteptam să mă duc acolo și să își bată joc de mine trei bărbați în toată regula, după ce mi-au dat să beau”, a declarat, la România TV, adolescenta de 17 ani. Minora a povestit cum a avut loc incidentul care a dus la demisia mai multor membri AUR. În timpul unei petreceri de pe plajă, tânăra a fost încurajată de unul dintre acuzați să bea alcool, iar după ce nu s-a mai putut ține pe picioare, a fost dusă la hotel de bărbații despre care spune că au abuzat-o.

Am ajuns în cameră la mine, iar cel tânăr a venit și a încercat să mă pupe. Pe urmă a plecat din cameră, că l-am dat afară, și cei de 40 de ani m-au chemat la ei în cameră ca să le dau un încărcător. Și acolo mi s-a tăiat firul, dar bănuiesc că s-au întâmplat unele lucruri pentru că am unele amintiri. Îmi amintesc că eram cu el în baie la un moment dat și era cu mâna pe mine, dar nu s-a întâmplat să mă dezvirgineze atunci, pentru că nu mă durea, cred că a făcut altceva”, a mai dezvăluit fata. A doua zi după presupusa faptă, adolescenta le-a cerut socoteală indivizilor, însă aceștia au negat că ar fi avut comportamente nepotrivite față de ea, menite să o pună într-o situație sensibilă. A urmat o altă seară în care adolescenta a consumat băuturi alcoolice la insistențele bărbaților, urmând a fi dusă în camera unuia dintre aceștia. După ce i s-a făcut rău, a fost dusă în camera ei de alți colegi, iar mama ei a fost sunată pentru a i se comunica cele întâmplate. Femeia, disperată, a alertat autoritățile, care au găsit-o pe fată într-o stare destul de avansată de ebrietate. Adolescenta acuză că bărbații nu i-ar fi dat doar alcool să consume, pentru că nu își amintește nimic din seara presupusului viol. Totuși, la venirea oamenilor legii, aceasta a declarat că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

M-au lăsat să îmi revin, iar când mi-am mai revenit am văzut că am sânge jos și mă durea foarte tare. Nu mi-au luat nicio declarație, mi-au luat doar buletinul din ghiozdan, mi-au umblat în lucruri. Deci aveam buletinul la mine, știau organizatorii și toată lumea de acolo vârsta mea, că aveam 17 ani. Cum să creadă că am 20 de ani, când eu le-am spus că abia am împlinit 17 ani? Astea sunt minciunile lor ca să mă blameze și să mă denigreze pe mine, victima. Vor să se apere, să scape”, a povestit adolescenta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la saptespe ani avuti eu eram tare numai mergeam la scoala
0
0
Cum s-a rasturnat? I-a violat ea pe ei?
6
0
e ultima oara cand deschid acest prapadit de "ziar"
19
1
dar cand a baut in gura la 17 ani nu mai era minora?
15
6
cwrve obosite replica!!!! voi cunoasteti semnificatia frazei'' rasturnare de situatie''???!!!
25
2
O sa ajungeti praf c***e prin vest. Mii de romance se prostitueaza in vest pentru pestii t****i… AUR plin de curvari
10
10
Și unde-i " răsturnarea situației" tutooo? Fituică de 2 bani, magaleli de 2 bani, o xxxllll de o bani ! Idioților!
36
1
Clar era poama buna
12
9
O martaloaga betiva...
15
9

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510