REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.5° Constanța Mie., 17 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6793
32.5° Constanța Miercuri, 17 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6793
 

Răsturnare de situație! Proxenetul femeii ucisă și abandonată într-o remorcă a chemat poliția

Răsturnare de situație! Proxenetul femeii ucisă și abandonată într-o remorcă a chemat poliția

Andreea VLAICU 12 iunie 2024 | 08:35 1195

Apar detalii îngrozitoare în cazul femeii care a fost ucisă și abandonată într-o remorcă.

Rasturnare de situatie! Proxenetul femeii ucisa si abandonata intr-o remorca a chemat politiafemeia găsită moartă în valiză

Un cuplu din Oradea a asasinat-o pe femeie și i-a ascuns cadavrul într-un geamantan. Apoi, cei doi au sunat la 112 și au încercat să ducă polițiștii pe o pistă falsă. Șirul grozăviilor a continuat. 

Anchetatorii au descoperit-o și pe sora tinerei, bătută crunt şi sechestrată în blocul lângă care zăcea victima.

Alarma a fost dată chiar de către iubitul proxenet care o obliga pe femeia în vârstă de 31 de ani să se prostitueze. Trupul său a fost găsit într-o remorcă, înghesuit într-o valiză, care, ulterior, a fost acoperită cu o prelată și cu nisip, la doar 2 kilometri de centrul orașului Oradea.

Plan diabolic: cadavrul ascuns și sora sechestrată

După ce au analizat 100 de ore de filmări de pe camerele de supraveghere, polițiștii au reușit să dea de urma bărbatului care sunase la 112. Acesta a devenit imediat suspect, împreună cu partenera lui. Duşi la audieri, au spus procurorilor tot planul lor oribil.

Așa au reușit polițiștii să dea de cea de-a doua victimă, culmea - sora femeii. Tânăra în vârstă de 25 de ani a fost găsită sechestrată, în stare gravă, cu leziuni pe tot corpul.

Femeile erau obligate să se prostitueze într-un apartament la parterul unui bloc, închiriat în regim hotelier. Din cauza zgomotelor din miez de noaptea, locatarii au făcut sesizări la administrație, iar proxeneții au fost nevoiți să se mute.

Poliţiştii au identificat şi a treia victimă a cuplului de proxeneţi. Declaraţiile i-ar putea ajuta pe procurori să îi trimită în judecată pe suspecţii care ar putea fi condamnaţi la 25 de ani de închisoare, scrie realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Și eu mi am trimis nevasta la fabricile și uzinele de adunat s****a.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510