REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.8° Constanța Mar., 3 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6841
24.8° Constanța Marți, 3 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6841
 

Răsturnare de situație! Un nou ADN a fost găsit sub unghiile doctoriței ucise din Brăila. Aceasta s-a luptat ca să-și salveze viața

Răsturnare de situație! Un nou ADN a fost găsit sub unghiile doctoriței ucise din Brăila. Aceasta s-a luptat ca să-și salveze viața

Mariana MURAT 30 iulie 2024 | 15:29 1765

Răsturnare de situație în cazul doctoriței ucise cu sânge rece în propriul cabinet, în Brăila. A apărut un nou suspect. Sub unghiile victimei au fost găsite două tipuri diferite de ADN.

Rasturnare de situatie! Un nou ADN a fost gasit sub unghiile doctoritei ucise din Braila. Aceasta s-a luptat ca sa-si salveze viata Doctorița din Brăila și ucigașul 

Sub unghiile doctoriței ucise cu sânge rece au fost găsite două tipuri diferite de ADN: ADN-ul suspectului principal din acest dosar, care se află deja în spatele gratiilor, în arest preventiv, și un alt ADN, al unei persoane de sex masculin care până în momentul de față nu a fost încă indentificată de anchetatori.

Așadar, sunt așteptate rezultate extrem de importante în acest caz, rezultate ADN care să demonstreze dacă acele urme de sub unghii erau, de fapt, din cavitatea bucală a suspectului principal, reținut de oamenii legii, așa cum el susține, sau dacă între victima și agresor a existat o luptă, iar probele ADN sunt, de fapt, de pe pielea bărbatului.

Rasturnare de situatie! Un nou ADN a fost gasit sub unghiile doctoritei ucise din Braila. Aceasta s-a luptat ca sa-si salveze viata Imagini de la arestarea suspectului 

Analiza urmează să stabilească exact dacă varianta adevărată este sau nu cea a suspectului principal.

Oamenii legii fac investigații ample și în ceea ce privește cuțitul care a fost găsit la percheziții. De asemenea, este așteaptată și clonarea telefonului mobil al doctoriței pentru a vedea ce mesaje și ce telefoane a primit sau a dat în ultimele momente din viață, dar și o expertiză asupra hainelor suspectului principal, pentru a se stabili dacă există probe ADN care să aparțină femeii ucise, conform spynews.ro.

Anchetatorii au efectuat, joi, 25 iulie,  percheziții la locuința principalului suspect în cazul crimei de la Brăila, dar și în imobilele în care locuiesc rudele bărbatului bănuit că a înjunghiat mortal o doctoriță în propriul cabinet, unde a fost găsit un cuțit cu lama de 17 centimetri. 

De mai bine de două ore, anchetatorii percheziționează casa suspectului. Mascații au descins prima dată la ora 6 dimineața în casa mamei acestui bărbat și în locuința socrilor săi. Imediat după descinderi, au apărut și primele rezultate, potrivit unor  surse din anchetă.

Rasturnare de situatie! Un nou ADN a fost gasit sub unghiile doctoritei ucise din Braila. Aceasta s-a luptat ca sa-si salveze viata Imagini de la percheziție

În prima cameră investigată în locuința mamei, a fost găsit ascuns într-o bibliotecă, printre porțelanuri, un cuțit cu lama rabatabilă de 17 centimetri. Obiectul a fost imediat sigilat și dus la laboratorul de criminalistică, urmând să fie expertizat pentru a se stabili dacă este aceasta arma cu care a fost săvârșită crima în data de 16 iulie, atunci când a fost găsită moartă, în propriul cabinet, doctorița stomatolog din Brăila”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516