REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Raul, un copil român de 9 ani, a fost ucis în Belgia

Raul, un copil român de 9 ani, a fost ucis în Belgia

Ana Maria LIPAN 17 aprilie 2023 | 09:49 1351

Tragedie în Belgia! Trupul neînsufleţit al unui copil român a fost găsit săptămâna trecută în apele unui lac, într-o geantă, informează observatornews.ro. Raul, în vârstă de 9 ani, ar fi fost ucis la sfârştul lunii ianuarie, iar principalii suspecţi sunt chiar mama şi concubinul ei. Bărbatul ar fi încercat să fugă de poliţie, însă a fost arestat în Olanda. Mama băiatului a fost de asemenea arestată în Belgia. Martoră la scenele de groază ar fi fost chiar sora lui Raul, o copilă de numai 11 ani.

Raul, un copil roman de 9 ani, a fost ucis in Belgia

Raul avea 9 ani şi trăia alături de mama, sora şi concubinul mamei sale la nici un kilometru de lacul în care a fost găsit fără suflare. Autorităţile au făcut descoperirea macabră joi, la mai bine de două luni de când Raul ar fi fost ucis cu bestialitate.

Raul ar fi fost ucis, băgat într-o geantă și aruncat în lacul Houtdok din Belgia

Raul a fost aruncat în lacul Houtdok, într-o geantă sport umplută cu pietre. Tragedia a fost ascunsă aproape trei luni până când un unchi de-al băiatului a primit un mesaj ciudat de la mamă. Din text, se înţelegea că Raul a fost ucis. Bărbatul a anunţat imediat poliţia care a mers să o interogheze atât pe mamă, cât şi pe sora băiatului, în vârstă de numai 11 ani. Declaraţiile celor două nu s-ar fi potrivit. Iniţial, mama spusese că Raul a cazut din pod însă fetiţa a spus că a văzut-o pe ea şi pe iubitul ei cum au plecat înspre lac cu o geantă sport. Apoi, declaraţia mamei s-ar fi schimbat. Descoperirea sumbră a autorităţilor a adeverit însă cele mai mari temeri ale familiei.

Mama băiatului se află în arest în Belgia, iar iubitul ei a fost prins în Olanda

Mama şi concubinul ar fi lucrat la o măcelerie. Potrivit mamei, iubitul ei o ar fi obligat-o să-i dea lui tot salariul și, când ar fi refuzat, bărbatul ar fi început să-i bată copiii. Acum, mama se află în arest în Belgia, iar iubitul ei, în vârstă de 34 de ani, a fost prins de autorităţi în Olanda.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510