REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
28.4° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Război total în USR: cu cine vrea Lasconi să facă echipă

Război total în USR: cu cine vrea Lasconi să facă echipă

Virgil STOIAN 24 iunie 2024 | 13:51 1820

E război în USR pe cârma partidului, dar și pe candidatura de la alegerile prezidențiale. Elena Lasconi duce o luptă grea cu Dominic Friz, care visează și el să îi ia locul lui Cătălin Drulă, la cârma USR, dar și pe cel al lui Iohannis, la Palatul Cotroceni. Primărița din Câmpulung Muscel a început deja să facă promisiuni în speranța că va găsi susținători în partid. Și asta nu e tot, Lasconi spune că își dorește să facă echipă în USR cu Nicușor Dan, pentru care, spune ea, ar fi dispusă și să renunțe la candidatura de la prezidențiale, dacă edilul și-ar dori acea funcție. În tot acest timp, Friz își pregătește în tăcere candidatura pentru fotoliul de la Cotroceni. 

Razboi total in USR: cu cine vrea Lasconi sa faca echipaElena Lasconi

Elena Lasconi pare că s-a răzgândit după ce în urmă cu ceva timp a stârnit un val de revoltă anunțând că a votat la referendumul pentru familie. Acum, Primărița din Câmpulung Muscel spune că, dacă va ajunge să conducă Uniunea Salvați România, va primi pe absolut toată lumea în partid.

"Nu am sa candidez decat daca o sa am sprijinul biroului national al USR. Mai dureaza o saptamana si ne lamurim. Atunci o sa iau o decizie. Asta e definitia unui bun crestin, iubirea nu e conditionata, fiica mea a declarat ca e parte din aceasta comunitate. Sunt 100% pentru parteneriat civil", a declarat recent Lasconi.

Totodată, Lasconi anunță că dacă va fi aleasă la șefia partidului nu îi va lua în echipă pe fostul șef USR Cătălin Drulă, Ionuț Moșteanu și rezistul care a jucat banii țării la Bruxelles, Cristian Ghinea. În schimb, Lasconi spune că și-ar dori ca Nicușor Dan să se întoarcă în Uniunea Salvați România, mai ales că el a înființat partidul.

De asemenea, Elena Lasconi spune că ar face un pas în spate dacă Nicușor Dan ar candida la prezidențiale și l-ar susține pe acesta. Ea este de părere că edilul Capitalei ar fi un candidat bun pentru fotoliul de la Cotroceni, însă, spune ea, Nicușor Dan nu își dorește acest lucru.

În tot acest timp, Dominic Fritz face demersuri pentru fotoliul de la Cotroceni. Pe data de 5 iulie, potrivit unor surse, Fritz își va depune dosarul pentru a primi cetățenia română, lucru esențial pentru a putea candida la președinția țării, potrivit realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai v****l s****n,faptul ca in U.S.R.sunt mai multe opinii asta nu inseamna ca este razboi,ai ramas cu imaginea P.C.R. unde unul dicta si restul membrilor de partid aplaudau,model transmis de foshti activishti de partid si securishti comunishti in F.S.N.odata cu venirea lor in grup in partidul emanatzie a lui Ion Iliescu si din F.S.N.in P.D.S.R.apoi in P.S.D.acelashi partid dar cu alte nume,lasa ma oameni sa aiba pareri diferite,sa se bata cu argumente coerente fiecare pentru ideile lui caci asta inseamna democratzie.
4
0
Pnl niste javre de talhari
6
4
r*mânia azi nu are partide pentru dezvoltarea țării Adunături interese și căpușe care vor să distrugă tot ce a mai rămas Nu e posibil după treizeci de ani țara să fie în sărăcie continua r*mânia trebuie să se trezească să formeze un partid de oameni competenți cu studii nu partide de latrăi și oligarhi
10
0
E tot un psd putin mai decent dar plin de idi oti .
6
6
nu pare sa aiba stofa de politician de mare calibru si mai ales stomac vital in politica dar asta nu inseamna ca ar fi un presedinte la fel de rau ca johanis numai ptr ca e neamt sunt sigur ca ar fi mult mai bun decat toti pe care i-am avut pana acum daca rezista presiunii sri la care constantinescu nu a rezistat sa-si faca cetatenie si sa candideze e democaratie daca candideaza scursuri ca gusa si altii de ce nu ar candida friz care e de 1 milion de ori mai bun ca ei
4
4
Ajunge un Klaus președinte! Germanii nu au stofa de conducător. Asa ca Fritz stai în banca ta.
11
4
Se pare ca ppstacii AUR/PSD au fpst activati de catre corupti, pe toate site-urile unde scrie de USR, isi lasa comentariile, ho ma gunoaielor ca nu USR jefuieste Romania de 34 de ani, voo sunteti Cancerul Rosu, alaturi de puiul vostru AUR !
13
4
Mai jos puteti vedea cimpanzeii AUR-PSD, slugile coruptilor care jefuiesc Romania de 35 de ani! ANETA, BWHAHA, sunteti platiti la postare de catre corupti sau comentati din grotele PSD-AUR?
9
4
Da mai lasati ne cu L.ESBIANCA asta ! huoooo!
7
9
poponarii rezistenti....
6
9
Virgile, Feitz nu are cum sa candideze pentru functia de Presedinte al Romaniei, nu are cetatenie....
8
1
astia sunt in scandaluri si certuri aproape fara intrerupere de la infiintare pacat ptr au multi oameni valorosi si sunt singura opozitie serioasa si credibila la psdnl de unde si atacurile permanente foarte dure ale psd mai ales din ultimii 2 ani psd care in mod suspect nu critica deloc aur lasconi nu imi face o impresie prea buna dar sper sa gresesc ptr ca la 8% au deja probleme uriase
6
5

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016