REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° ConstanÈ›a Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° ConstanÈ›a Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Razboiul dintre Mădălina Ghenea și Angela Martini, misterul jafului de 1 milion de euro

Razboiul dintre Mădălina Ghenea și Angela Martini, misterul jafului de 1 milion de euro

Valentina CAMARA 23 decembrie 2022 | 00:00 964

Ies din nou scântei în razboiul dintre Mădălina Ghenea È™i Angela Martini! De Crăciun se caută o rezolvare pentru misterul jafului de 1 milion de euro! Frumoasa actriță s-a hotărât să nu mai tacă È™i a făcut câteva afirmaÈ›ii foarte alarmante. Bruneta susÈ›ine că o persoană cunoscută ar fi vinovată pentru È™irul de ghinioane de care s-a lovit în ultimele zile.

În urmă cu aproape două săptămâni, Mădălina Ghenea ar fi fost jefuită chiar pe Aeroportul Fiumicino. Apoi, actriÈ›a s-a trezit că i s-a spart contul de iCloud. O persoană cunoscută ar fi vinovată de aceste incidente, spune actriÈ›a.

Razboi între Mădălina Ghenea È™i Angela Martini

Angela Martini È™i Mădălina Ghenea nu prea se iubesc, iar acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni. N-a trecut mult timp de când soÈ›ia lui DragoÈ™ Săvulescu, a făcut câteva declaraÈ›ii incendiare despre două colege celebre de „podium”.

„Să înceapă spectacolul È™i să expunem nenorocitele”, a scris fotomodelul născut în Albania, într-un mesaj picant postat pe Instagram. Angela le-a numit pe „colegele” sale: „actriÈ›e aspirante”, „prostituate sub acoperire” È™i „dependente de cocaină”. Nu a dat niciun nume, dar s-a lăsat de înÈ›eles că una dintre persoane este chiar Mădălina Ghenea.

Ne întoarcem în prezent, iar acum este rândul actriÈ›ei românce să facă afirmaÈ›ii È™ocante în încercare de a elucida misterul jafului de 1 milion de euro. Nici Mădălina nu oferă nume, dar spune că cineva din România sau cu legături cu È›ara noastră ar vrea să o „distrugă”.

Am putea crede că se referă Angela Martini, care este soÈ›ia unui fost iubit al Mădălinei Ghenea. Dar acestea pot fi doar speculaÈ›ii. Hai să vedem ce destăinuiri face actriÈ›a È™i cât de mult face aluzii la fosta Miss Univers Albania.

Mădălina Ghenea și misterul jafului de 1 milion de euro

Mădălina Ghenea ar fi fost jefuită pe data de 13 decembrie 2022 în aeroportul Fiumicino din Roma. Vedeta susÈ›ine că hoÈ›ul ar fi dispărut cu o valiză în care se aflau bijuterii în valoare de un milion de euro. Ulterior, actriÈ›a a precizat că are o vagă bănuială cu privire la persoana care s-ar găsi în spatele acestei infracÈ›iuni, scrie cancan.

„Mesaje ciudate, încercări de a-mi sabota cariera È™i imaginea… Mă gândeam la situaÈ›ii separate, dar, punându-le în concordanță È™i cu acest furt, se bănuieÈ™te că este mereu aceeaÈ™i persoană”, a declarat Mădălina Ghenea.

Nu au trecut multe zile de la jaf, iar Mădălina Ghenea a dezvăluit că i-a fost spart și contul de iCloud. Astfel, au fost compromise date bancare, numeroase fotografii cu ea, dar și cu fiica sa.

„Din păcate, acesta este doar cel mai recent dintr-o serie de episoade foarte grave în care ea este protagonista, atât de anormal È™i de circumstanÈ›ial, încât foarte probabil par a fi atribuite aceleiaÈ™i direcÈ›ii persecutorii , care se desfășoară de ani de zile cu unicul scop de a distruge viaÈ›a È™i profesionalismul cunoscutei actriÈ›e care nu È™i-a cruÈ›at nici măcar fiica minoră”, au scris cei care administrează contul de Instagram al Mădălinei Ghenea.

Pe cine acuză Mădălina Ghenea: „Dacă o să mă omorâÈ›i aÈ™a cum mă ameninÈ›aÈ›i de ani de zile...”

Într-o postare pe Instagram, Mădălina Ghenea e destul de vagă în privinÈ›a personajelor pe care le acuză, dar aceasta susÈ›ine, printre altele, că de ani de zile e ameninÈ›ată că va fi omorâtă. Totodată, aceasta afirmă că avocaÈ›ii ei È™i poliÈ›ia au toate documentele necesare pentru a dezvălui identitatea persoanelor care doresc să-i facă rău.

„Chiar sunt curioasă ce mai inventaÈ›i? Câte alte articole veÈ›i finanÈ›a? Vreau să È™tiÈ›i că fiecare articol vine cu un bonus din partea mea, câte o plângere penală. SituaÈ›ia voastră este destul de delicată, a mea nu este cu siguranță, oricât de mult încercaÈ›i să dovediÈ›i contrariul prin aceste giumbuÈ™lucuri penibile.

AmeninÈ›aÈ›i că daÈ›i nu È™tiu ce materiale, le tot daÈ›i din 2014, mă întreb oare ce se întâmplă dacă încep È™i eu să dau de astăzi informaÈ›ii, documente, poze… dar eu sunt un om credincios È™i nu mă ocup cu aceste mizerii. Dosarul penal deschis din 2009 devine din ce în ce mai stufos È™i cu siguranță veÈ›i fi traÈ™i la răspundere pentru toate amenințările (gratuite) cu moartea.

Dacă o să mă omorâÈ›i aÈ™a cum mă ameninÈ›aÈ›i de ani de zile, să È™tiÈ›i că poliÈ›ia È™i avocaÈ›ii au toate dovezile È™i toate documentele. Și toate pietrele pe care le aruncaÈ›i spre mine, eu nu vi le arunc înapoi, ci construiesc un nume cu ele, un nume pe care de 8 ani încercaÈ›i să-l murdăriÈ›i”, este postarea făcută de Mădălina Ghenea pe Instagram.

Angela Martini, aluzii dure la adresa lui Mădalinei Ghenea?

În urmă cu doar câteva luni, Angela Martini, soÈ›ia lui DragoÈ™ Săvulescu, a făcut mărturisiri scandaloase despre Mădalina Ghenea È™i Catrinel Menghia. Nu le-a dat numele celor două fotomodele, dar a făcut câteva aluzii. Iar afirmaÈ›iile au fost dure È™i jignitoare.

SoÈ›ia fostului acÈ›ionar de la Dinamo vorbeÈ™te despre două mame È™i „două foste modele româneÈ™ti”. Una dintre ele locuieÈ™te la Milano, iar celălaltă stă la Roma, transmite vedeta.

„E timpul spectacolului, haideÈ›i să expunem aceste nenorocite! Sunt convinsă că o bună parte dintre oameni nu sunt cu adevărat normali din punct de vedere mental, sunt profund bolnavi, tocmai au învățat să folosească masca de om obiÈ™nuit pentru a supravieÈ›ui, astfel încât să poată trece prin viață È™i au învățat cum să păcălească oameni.

Invidia este o boală foarte periculoasă! DuÈ™manii mei îmi sunt expuÈ™i în fiecare zi, în cel mai uÈ™or mod! Oameni la care nici nu m-am gândit, oameni de care nu mi-a păsat niciodată, oameni pe a căror existență nu dau doi bani.

Partea amuzantă este că tot ce au spus sau au făcut, pentru a mă răni, mi-a venit în detalii frumoase. Doar pentru că am prieteni grozavi È™i lumea este cu adevărat mică!

 „Să înceapă spectacolul È™i să expunem nenorocitele”

Partea tristă este că am de-a face cu oameni bolnavi mintal, oameni nefericiÈ›i È™i psihotici cu care nu am avut niciodată nimic de-a face în viaÈ›a mea. Oameni care creează invenÈ›ii pure, fac poveÈ™ti, merg la alÈ›i oameni pe care îi cunosc, vorbesc rahat, încearcă să mă rănească È™i creează defăimare. Totul doar fantezii bazate pe răutate, ură, frustrare È™i invidie, potrivit click.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016