REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Războiul lui Emil Mereuță, fostul șef DGAS, cu Primăria Constanța, a ajuns la Curtea Supremă

Războiul lui Emil Mereuță, fostul șef DGAS, cu Primăria Constanța, a ajuns la Curtea Supremă

Virgil STOIAN 7 aprilie 2023 | 00:00 3701

Telenovela lui Emil Mereuță, fostul È™ef al DGAS ConstanÈ›a, continuă. Demis din funcÈ›ie de Vergil ChiÈ›ac, Mereuță a obÈ›inut suspendarea deciziei, însă după ce a revenit pe post, È™i-a dat demisia la doar o săptămână. Pe 6 octombrie 2022, Curtea de Apel ConstanÈ›a a decis rejudecarea cauzei, admiÈ›ând recursul depus de Primăria ConstanÈ›a. Emil Mereuță a cerut revizuirea cauzei, prin cererea depusă la Înalta Curte de CasaÈ›ie È™i JustiÈ›ie. Dosarul s-a format la 6 aprilie 2023, urmând a se stabili primul termen de judecată.

Razboiul lui Emil Mereuta, fostul sef DGAS, cu Primaria Constanta, a ajuns la Curtea SupremaEmil Mereuță

Emil Mereuță a fost suspendat din funcÈ›ia de director general al DirecÈ›iei Generale de Asistență Socială ConstanÈ›a prin DispoziÈ›ia 4945, dată de primarul Vergil ChiÈ›ac, din 14 decembrie 2021. Pe 13 aprilie 2022, Tribunalul ConstanÈ›a a admis cererea de suspendare a dispoziÈ›iei, urmând ca Emil Mereuță să revină în funcÈ›ie. Însă surpriză, la nici o săptămână de la această decizie, Emil Mereuță È™i-a dat demisia.

Primăria a făcut recurs

Primăria municipiului ConstanÈ›a a atacat sentinÈ›a din 13 aprilie 2022 printr-un recurs formulat la Curtea de Apel ConstanÈ›aPrin sentinÈ›a din 6 octombrie 2022, Curtea de Apel ConstanÈ›a a admis recursul depus de Primărie, a a dispus rejudecarea dosarului. Iată că, într-un final, dosarul a ajuns la Înalta Curte de CasaÈ›ie È™i JustiÈ›ie.

Razboiul lui Emil Mereuta, fostul sef DGAS, cu Primaria Constanta, a ajuns la Curtea Suprema

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu este nicio surpriza ca a demisionat. A muncit foarte mult in instituție și-a iubit foarte mult munca, dar unii precum Poptile au lins ușile lui achitat si i-au pus pe tava ce omul voia sa audă. Birfa, prostia si lenevia sunt acum la putere. Citiți sa vedeți de ce a fost dat jos Mereuta, nu a fost de acord cu ilegalitățile viceprimarului. Nu vedeți ca se dau in gat acum.,, baaai o sa vina vremea in care toți ăștia de ați complotat împotriva oamenilor buni veți da socoteala. O sa vine vremea ta Poptile, Chitac, Andrada sti tu ce mizerii ai făcut
0
0
Asta este mizilic ,nenorocitul de chitac a arestat la domiciuliu persoane cu dizbilitati care nu au facut nimic .
0
0
Emil era super ok in comparatie cu Poptie. Asta dacă e sa vorbim doar cum se poarta cum acc reclamațiile,sesizările fata de angajați DGAPSC.Binenteles toti de acolo sunt rubedeni.Nimeni nu face nimic ok pt pers cu handicap și as acestora.Sint repezit cu toti si se retrag mereu in birouri la o cafeluta la vb Ies la cite o țigară,viata na de bugetar.
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510