REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.6° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
21.6° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

Răzbunarea Israelului continuă: Încă un lider Hamas a fost omorât

Răzbunarea Israelului continuă: Încă un lider Hamas a fost omorât

Virgil STOIAN 16 octombrie 2023 | 00:00 923

Forţele armate israeliene au lichidat încă un lider al mişcării islamiste palestiniene Hamas, care a comis în 7 octombrie un atac terorist de amploare împotriva Israelului, transmite DPA, conform AGERPRES.

Razbunarea Israelului continua: inca un lider Hamas a fost omorat

Billal Al Kedra, comandantul unităţilor Hamas din Khan Younis, localitate din sudul Fâşiei Gaza, a fost ucis în loviturile aeriene israeliene efectuate sâmbătă seară, indică Forţele de Apărare Israeliene (IDF, denumirea oficială a armatei israeliene) într-un comunicat.

De asemenea, au fost ucişi şi alţi terorişti din grupările Hamas şi Jihadul Islamic.

IDF au anunţat sâmbătă că au ucis doi lideri ai Hamas - pe coordonatorul operaţiunilor aeriene, Merad Abu Merad, şi pe Ali-al Qadi. Acesta din urmă a fost eliberat de autorităţile israeliene în cadrul schimbului de deţinuţi ce a avut loc după eliberarea soldatului israelian Gilad Shalit, ce fusese răpit în 25 iunie 2006 de Hamas şi pus în libertate pe 18 octombrie 2011, după cinci ani şi jumătate de captivitate în Fâşia Gaza, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cate un pic, pic, pic, pana n-o ma ramanea nimic. Cate-un strop, strop, strop, pana n-o mai ramanea deloc. la nespalatii aia, nu exista populatie civila. Am vazut declaratiile lor. Toti sunt Hamas de la mic la mare. Nu se lasa jidanii si din pacate o sa ii rada de pe fata pamantului. Era inevitabil sa nu se ajunga aici. Din pacate vor muri f multi copii nevinovati, care daca cresteau in alta parte si aveau o alta eucatie, aveau sanse mari sa contribuie la binele planetei. Acum am inteles de unde vin tigaanii. De acolo au invadat lumea. Aceleasi mutre, aceleasi gesturi, lenesi, puturosi si nespalati. Si jidaanii la fel. Dar aia seamana mai mult cu tigaani slatari! Cine stie cum o fi...
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699