REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Razii ale polițiștilor locali. Amenzi pe banda rulantă

Razii ale polițiștilor locali. Amenzi pe banda rulantă

A.F. 6 octombrie 2023 | 00:00 974

Polițiștii locali acționează permanent pentru prevenirea și combaterea încălcării tuturor normelor de conviețuire socială, dar și pentru menținerea ordinii și siguranței publice pe raza municipiului Constanța. 

Razii ale politistilor locali. Amenzi pe banda rulanta

În cursul zilei de miercuri, 4 octombrie a.c., oamenii legii  au verificat mai multe zone din municipiul Constanța și au legitimat 255 de persoane, iar în urma controalelor efectuate au fost aplicate 185 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 64.950 lei.  

Cele mai multe dintre acestea, 98 la număr, au fost aplicate pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, aruncarea de ambalaje, hârtii, resturi de țigări pe domeniul public. Au mai fost aplicate sancțiuni numeroase pentru lipsa titlului de călătorie valabil, depozitarea de bunuri pe domeniul public, consum de alcool pe domeniul public, dar și  pentru apelarea, în mod repetat, la mila publicului.  

„Dacă vrem să ne mândrim cu un oraș civilizat vă rugăm să nu dați curs persoanelor care apelează la mila publicului și să ne semnalați orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922 - Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală Constanța sau la adresa de mail: politia.locala@primaria-constanta.ro.  

Activități similare pentru menținerea unui climat public civilizat și în siguranță se vor derula în mod constant.“ au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Acțiunea de ieri s-a desfășurat în colaborare cu lucrătorii Secției 2 Poliție, Secției 4 Poliție, Secției 5 Poliție, precum și cu cei de la Gruparea de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța.  

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felictari! De cate ori i am apetal si au facut treaba !!! Insistati mai tare pe Tomis 3 ca e jale .......droguri, aurolaci, barbut, in jurul blocurilor amsterdam sex scop i statie la efe...langa sala de jocuri....Adamclisi e intesata de gasti de nonalbi....strica locurole de joaca..... tipa urla fac mizerie....e mult devtreaba in zona asta....
1
0
astia e,,pieile rosii, de acum 40 ani,paza contractuala, toti retarzii e ..local, dorm in bocanci
1
1
OLTEANU VALERIU - politist local in municipiul Constanta. Acest individ este de o nulitate absolutia. Sectorul lui este plin de moloz, el refuzand sa ia masuri impotriva unor firme cu nume de rezonanta. Incaseaza ca functionar public cu regim special un salariu degeaba. Concret: OLTEANU VALERIU trebuie dat afara din Politia Locala Constanta.
3
0
Tot pe leuștean și pătrunjel ....sunt raziile băieți??? Și aia a lu oaie de pe atelierelor vand droguri și prostituție la greu!!! Nu va lăsa s****n cumva sa mergeți ???
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016