REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Razii cu scandal, la Aqua Magic! Video

Razii cu scandal, la Aqua Magic! Video

Replica API 23 martie 2022 | 00:16 12336

Oamenii legii continuă cercetările în cazul atacului de la Unitatea Militară din Mamaia Sat, de unde o persoană mascată cu cagulă a atacat militarul aflat în post și i-a furat un pistol mitralieră, dar și 30 de cartușe. Astfel, raziile au continuat și duminică, 20 martie. Însă, în jurul orei 23.00, câteva persoane au precizat, pentru Replica, faptul că au fost oprite la intrare în stațiunea Mamaia, în cadrul acestor filtre, însă lucrurile ar fi degenerat.

Persoanele în cauză au relatat, pentru Replica, faptul că erau cu mai multe mașini, prieteni fiind, și aveau drum prin Mamaia. Când au ajuns în zona Aqua Magic, au fost trași pe dreapta.

click pe imagine!

"Nici nu am apucat să parchez mașina și au îndreptat arma spre noi să ne dăm jos, erau mascați toți. Noi eram în mai multe mașini, erau și fete cu noi, iar eu aveam un copil mic în mașină. Un prieten le-a spus că a început să plângă copilul și să nu mai stea cu arma în mașină și atunci s-au enervat, probabil.

Pe mine m-au lovit la ambele picioare și mi-au dat cu arma în cap. Și nu doar pe mine m-au agresat. Nu cred că este normal așa ceva, fac abuz de putere.

Ne-au adresat injurii de familie, iar pe un alt prieten l-au lovit după cap”, au declarat cei implicați, pentru Replica.

Momentan nu se cunosc alte detalii despre subiectul în cauză.

Ce spun reprezentanții IPJ

La data de 20 martie a.c., în jurul orei 22.45, polițiști din cadrul Secției 1 și ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța, au observat faptul că mai mulți conducători auto circulau cu viteză pe bulevardul Mamaia, în zona Pescărie.

În continuare, aflându-se în patrulare, polițiștii au observat aceleași autoturisme, staționate într-o parcare de la intrarea în stațiunea Mamaia, fiind efectuate verificări atât la regimul rutier, cât și din punct de vedere al ordinii și siguranței publice, persoanele prezente fiind legitimate și controlate corporal.

În urma acțiunii, polițiștii au sancționat contravențional un bărbat, de 22 de ani, cu amendă în valoare de 870 de lei, pentru abateri la regimul rutier.

Menționăm faptul că, în urma verificărilor autoturismelor s-a constatat că toate persoanele legitimate erau adulte, nefiind copii în vreunul dintre autoturisme.

Precizăm faptul că, până la acest moment, la nivelul instituției noastre nu a fost înregistrată nicio plângere referitoare la vreun presupus incident de violență.” au transmis reprezentanții IPJ.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte bine le-au facut cocalarilor epilati la gaoz.
0
0
Am observat in ultimul timp ca agentii de la Circulatie din constanta, in afara ca au aspect de parca s-au nascut toti in Palas, au maxim 5 cuvinte in vocabular si cand sunt mai mult de doi sunt foarte agresivi. Faceti plangere chiar penala de cate ori este cazul
0
0
Bulangii aia cu masinile, trebuiau sa fie dusi la sectie si tinuti pina dimineata cu catusele la maini sa vada ce inseamna ordine si disciplina.
1
0
Bravo ! Asa va trebuie, sunteti scapati de sub control nu va da nimeni de cap, sunt parinti care prefera sa si vada copii ca fumeaza si nu se drogheaza !
1
0
va informam ca mascatii erau soldati rusi...
1
0
asta cu copilu mic nu prea tine....la ora 23 , si multe fete.........
2
1
Lasa ca si unii militienii sunt obraznici si tantalai.abuzeaza ..Mai nou cauta arma in canal.lol
0
3
Libera d.t.p.d.v
1
0
Subiect de 2 lei! Sa va fie RUSINE!!!
2
0
borfasimea drogata era suparata ca i.a oprit.ue ba
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436