REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

RAZII în Constanța, pe linia PROSTITUȚIEI! Dispozitiv SPECIAL pe raza Secției 2!

RAZII în Constanța, pe linia PROSTITUȚIEI! Dispozitiv SPECIAL pe raza Secției 2!

Replica API 15 octombrie 2019 | 02:08 828

Ultima razie a oamenilor legii pe linia prevenirii și combaterii practicării prostituției s-a desfășurat în data de 13 octombrie a.c.. Astfel de acțiuni au loc periodic, unele razii fiind organizate exclusiv pe linia prevenirii și combaterii practicării prostituției, iar altele în cadrul unor razii organizate la nivelul municipiului Constanța.

”Astfel de fapte sunt în atenția permanentă a polițiștilor. Zilnic, la nivelul Secției 2 Poliție Constanța se constituie un dispozitiv special (o patrulă) care acționează în zonele vizate, pentru prevenirea și combaterea prostituției”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța. În primele 9 luni ale acestui an, polițiștii au aplicat 280 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 140.000 de lei. În ceea ce privește reținerea persoanelor care practică prostituția, potrivit oamenilor legii, acest lucru nu este posibil, având în vedere faptul că această faptă nu este incriminată din punct de vedere al legislației penale. Practicarea prostituției reprezintă o contravenție, pentru care se aplică o sancțiune contravențională. ”Cu privire la infracțiunea de proxenetism, la nivelul instituției noastre se află în lucru dosare de cercetare penală, care vor fi soluționate conform prevederilor legale”, au mai precizat reprezentanții IPJ.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa veniti so luati si pe sormea
0
0
pe traian voicu de la techirghiol nu l-ati prins ca si el e lafel e platit de primarie servici nare si nu a avut niciodata schimba valuta pe la eforie si prindea babe bai cacamit bagati mintile in cap si tu si primaru ca vin alegerile si multa........multa.......
3
0
Proxenetismul,traficul de oameni in scopul exploatarii de orice fel sunt activitati practicate de indivizi care dispretuiesc tot ce are legatura cu umanitatea. Aceste erori ale civilizatiei trabuiesc scoase efectiv di societate,tinute la bulau pe munca lor si daca se poate pe viata. Nimeni nu le-ar duce dorul.
4
1
Numai pe DN39 in dreptul la Bifurcatie Costinesti nu vrea sa vada nimeni prostituatele ! De ce ? Pentru ca una este a politistului de la circulatie Cralev, una este a lui Alexandru zis Memo din Schitu si inca vreo doua a sefului de post Racaru.Va rugam sa nu deranjati fetele care muncesc cinstit !
9
1
Sa va fut in gura Replica
4
6
Pe PETRE cu salonul de masaj nu l vedeti face cea mai mare prostitutie pe fata A FACUT AVERE PE MINORE SI PE FRAIERELE CARE LE PLIMBA TOATA ZIUA CU MASINA DUPA CLIENTII
10
0
sa se legalizeze prostitutia
15
1
dar marile prostituatele corina martin , prodan ecaterina , matichescu mirela , daniela serban , etc..., cand vor fi amendate...?!?
15
3
Parlamentari tampiti nu vor sa legalizeze prostitutia pentru ca se supara popimea cica,dar sunt pline orasele de saloane de masaj erotic sau sunt o gramada de "studente tinere"care te invita prin presa scrisa sau net acasa la ele sau vin ele la tine,spun si pretul tot ce te intereseaza in detaliu de abia la urma sunt astea care stau pe strada si le vad politisti ca incalca legea.
18
1
Cu amenzile de la amaratele de fete care stau pe marginea trotuarului, isi face norma Politia.
3
8
Practicarea celei mai vechi meserii din lume nu este permisa dar nici interzisa. Tipic romanesc!
17
0
Ce suma s-a incasat din valoarea amenzilor aplicate? Cate persoane sunt cercetate pentru proxenitism? Ce alte masuri s-au dispus pentru destructurarea retelelor de prostitutie? Cate din amenzi si-au atins scopul? Sunt politisti care protejeaza capii retelelor? Cum justifica averile unii politisti? Restul nu are relevanta.
10
1
Deci am inteles din acest articol ca politia arde gazul degeaba. Aplica amenzi care oricum nu sunt platite. Cum banuiesc ca prestatoarele nu au un domiciliu stabil si nici bunuri in proprietate nu li se pot lua boii de la bicicleta. Situatia este ridicola desi politia nu are vina ca legislatia este proasta.
13
2
e plin aici in Tomis Nord pe varianta, stau controlate de tigani minim vreo 20 de fete minore
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510