REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.1° Constanța Dum., 15 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6853
14.1° Constanța Duminică, 15 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6853
 

Razii în județul Constanța! A curs cu amenzi

Razii în județul Constanța! A curs cu amenzi

Victor ROTARU 29 februarie 2024 | 15:02 1114

La data de 28 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise, în cartierele Inel II, Casa de Cultură și Coicu.

Razii in judetul Constanta! A curs cu amenzi

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 4.000 de lei. 

La data de 28 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia –au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 3.000 de lei. 

În perioada 28-29 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor săvârșite cu violență și a traficului și consumului de droguri.
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 5.000 de lei. 
De asemenea, a fost reținut în vederea suspendării un permis de conducere, pentru depășire neregulamentară, și a fost retras un certificat de înmatriculare.

Activități preventive

La data de  28 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității au desfășurat o acțiune de prevenire a disparițiilor de minori și a consumului de droguri sau alte substanțe interzise, la un centru de plasament din municipiul Constanța. 
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oamenii Și Copiii Din Locațiile: Brașov, Buzău, Sibiu, Iași, Botoșani, Râșnov, Harghita, Covasna, Sunt Oameni Și Copii De Rahat, Ca Să Știți ! Oamenii Și Copiii Din Alte Locații, Trebuie Să Evite, Și Să Se Ferească De Oamenii Și Copiii Din Locațiile Enumerate: Brașov, Buzău, Sibiu, Iași, Botoșani, Râșnov, Harghita, Covasna. Pentru A Înțelege Mai Bine, Ascultați Și Vizionați Cu Atenție Aceste Video-uri, Până La Final Și Trimiteți Mai Departe Aceste Informații Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume: r*mânia S-au Săturat De Maghiari, Ungaria, g***y, Germani, Și Germania, Nu Credeți Oare:
0
0
Razii în județul Constanța! A curs cu amenzi. Mai analizați puțin titlul articolului înainte de publicare. Nu sună tocmai bine. Este o recomandare.
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
20466423235
5/49
818616137
joker
2831331245