REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
20.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

RAZII la comercianții de legume și fructe din Constanța

RAZII la comercianții de legume și fructe din Constanța

Replica API 9 februarie 2021 | 00:11 2168

Controale la comercianții de fructe și legume. Polițiștii locali au aplicat amenzi în valoare de 23.500 de lei și au confiscat peste 700 de kilograme de produse pentru nerespectarea prevederilor legale.

Zilele trecute, polițiștii locali cu atribuții în domeniul activității comerciale au verificat amplasamentele care au ca obiect de activitate comercializarea legumelor și a fructelor de pe terenul municipalității și comerțul în fața unităților de tip aprozar.

Au fost verificate 31 de societăți comerciale, au fost constatate 11 abateri contravenționale (produsele oferite spre vânzare erau depozitate pe terenul municipalității iar agentul economic nu deținea autorizație din partea Primăriei Constanța) și aplicate 11 amenzi în valoare de 23500 lei. De asemenea, peste 700 de kilograme de fructe și legume au fost confiscate.

Mărfurile confiscate au fost predate către o unitate de profil în vederea comercializării în condițiile legii.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar la comerciantii de droguri cand faceti razie f mm ?!
1
0
Majoritatea sunt intermediari sau samsari dupa cum zicea cineva mai jos! Nu au nici o treaba cu munca la camp, si castiga mai mult decat producatorii fara nici un efort! De-aia sunt preturile mari si cresc mereu!
7
0
asta se intampla de cand lumea si la cta .daca dai dreptul ,inchid ochii ,cum te faci ca ploua ,cum vin peste tine .hai la cacat ,politia pulii locala .da,sa se respecte legea ,dar pt toti .cati garoi vand pe la colturi sau chiar si in piete ,si nu au nici o treaba cu munca campului ,sunt simpli samasari .ati prins voi nebunii ,pe cativa .mars in pl mea de ananlfabeti retarzi .
6
1
duoa ce k sunt amarati, si aboa scot de o fasole , acesti trantori de la locala , fac nu mai prostii, sunt total, out of order, inloc sa vad mizeria din curte lor , daia nici turcii nu mai aduc marfa la noi, mii de spagi si numai frane ..frate ,
10
0
sa veniti si pe magazinul de pe badea cartan unde nu se dau bonuri, dar sa veniti incognito, sa cumparati ceva si sa vedeti daca vi se da sau nu bon, si mare atentie ca cei de acolo de la aprozar inseala mai ales persoanele in varsta
8
3
Bravo! Ordine, disciplina, corectitudine! Ne-am saturat de evazionisti, de preturi umflate si marfuri expirate, de asa zisii "comerciati" de la coltul strazii.
11
7

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365