REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
28° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Răzvan Filipescu: Ne-am plictisit de atâta ură, de agresivitate, de demagogie și de atâtea minciuni! Video

Răzvan Filipescu: Ne-am plictisit de atâta ură, de agresivitate, de demagogie și de atâtea minciuni! Video

Mirela PASCAL, Mariana MURAT 5 iunie 2024 | 00:00 1380

Consilierul Județean PNL, Răzvan Filipescu, s-a aflat marți, 4 iunie a.c., în studioul Replica, unde a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre alegeri, campanie, dar și despre șansele lui Florin Mitroi la președinția Consiliului Județean.

Razvan Filipescu: Ne-am plictisit de atata ura, de agresivitate, de demagogie si de atatea minciuni! Video

„Noi nu ne raportăm la ce fac ceilalți. Vedem și acum, pe ultima sută de metri, tot felul de campanii «subterane», murdare care nu le fac cinste. Unii care conduc Consiliul Județean sau alții care au fost în conducerea Consiliului Județean uită că nu au făcut nimic în ultimii patru ani de zile și preferă să atace sau să recurgă la tot felul de atacuri mizerabile subterane. Noi nu ne-am raportat la aceștia, avem o campanie frumoasă, din întâlniri cu oamenii și pot să vă zic am fost în toate comunele județului, ne-am întâlnit cu zeci de mii de oameni. Vă spun sincer! Am fost la târgurile din județ care se țin sâmbăta sau duminica, am fost în localități, am generat evenimente, am fost alături de colegii noștri din județ care și-au lansat candidaturile și am vorbit numai despre lucrurile bune care se pot face pentru județul Constanța. Eu cred că ne-am plictisit de  atâta ură, de atâta agresivitate, de demagogie și minciuni. Nu vreau să dau nume, se cunosc foarte bine și lumea îi vede. Nu vrem nici să răspundem atacurilor acestora, noi vorbim cu oamenii, știm ce avem de făcut pentru că, așa cum v-am spus, suntem o echipă care am demonstrat prin lucrurile pe care le-am făcut în administrație, în viața noastră profesională, în societățile în care am activat, că putem să aducem un plus de valoare și un grad de confort mai bun cetățenilor Constanței. Văd în interacțiunile pe care Florin Mitroi le are cu oamenii... emoția nu poate fi falsă și asta o vezi în interacțiunile cu oamenii“, spune Răzvan Filipescu.

Razvan Filipescu: Ne-am plictisit de atata ura, de agresivitate, de demagogie si de atatea minciuni! VideoRăzvan Filipescu, Mirela Pascal

„Față de Florin Mitroi s-a ridicat un nivel de așteptare foarte mare și un val de simpatie cum nu s-a mai întâlnit în ultimii 34 de ani! A demonstrat că poate implementa proiecte, a schimbat fața unei comunități în bine. Dacă ne uităm și în online și în discuțiile pe care le avem cu cei care s-au alăturat echipei lui Florin Mitroi sunt oameni care sunt asumați și îl susțin pe Florin Mitroi, de la sportivi, avocați, medici de renume“, a subliniat Filipescu.

Video 1:

Filipescu, viitorul vicepreședinte al CJ?

Florin Mitroi își dorește să facă echipă la CJ cu Răzvan Filipescu din poziția de vicepreședinte. Consilierul PNL spune că-l onorează poziția, însă mai întâi trebuie să vedem rezultatul, pe 9 iunie. „M-a bucurat și m-a responsabilizat extraordinar de mult nominalizarea lui Florin Mitroi, dar până atunci noi avem de muncă. N-am discutat despre funcții, iar ca planuri și proiecte avem foarte multe, începând cu dezvoltarea sistemului de sănătate la nivelul județului Constanța, care a fost oarecum lăsat în urmă, pe lângă sănătate și educație mai avem și zona de port, zona de energie, agricultură și turism. Avem în echipă oameni care activează în aceste domenii tocmai pentru a putea face cât mai multe din lucrurile pe care ni le-am promis, dar cel mai important lucru, așa cum spune și Florin, este să ajungem la Consiliul Județean. Noi ne dorim să ne voteze cât mai multă lume, pentru a avea capacitatea de a ne duce proiectele la bun sfârșit, fără a face tot felul de jocuri. Primul lucru pe care va trebui să-l facem este o inventariere a bunului public, pentru că astăzi, la nivelul Consiliului Județean, nu se cunoaște exact care sunt și ce deține în patrimoniu, și aici vorbim de la clădiri până la drumurile județene. Am avut, la un moment dat, o inițiativă pentru realizarea de împăduriri sau de perdele forestiere, chiar și de păduri urbane la nivelul Consiliului Județean Constanța, pentru că există bani prin PNRR pentru a se finanța 56 de mii de hectare la nivelul României. CJC nu a depus nici un proiect, motivând în primul rând că nu are teren. Am încercat să fac asta la nivelul Regiei de Drumuri Județene și am observat că din 600 și ceva de drumuri care aparțin Consiliului Județean și îl administrează sunt undeva la 20 și ceva de kilometri cadastrați astăzi. Inacceptabil“, a mai precizat Filipescu.

Razvan Filipescu: Ne-am plictisit de atata ura, de agresivitate, de demagogie si de atatea minciuni! VideoRăzvan Filipescu

În calitate de consilier județean, Răzvan Filipescu a făcut și un scurt bilanț al activității. „Am avut mai multe inițiative, mai multe proiecte, unele sunt în curs de implementare, altele sunt extraordinar de mult întârziate din cauza ambițiilor personale ale unora sau a altora și asta ne dăunează județului nostru și aici vă pot enumera câteva proiecte. Proiectul meu de suflet este unul care vizează modernizarea și extinderea târgului de la General Scărișoreanu. Este normal să avem condiții civilizate de comerț în anul 2024, să nu mai vindem ca în anii '70-'80 și, din păcate, din cauza ambițiilor de la Consiliul Județean și invocându-se tot felul de dispute interinstituționale acest proiect abia la sfârșitul anului trecut în toamnă a fost pus pe ordinea de zi. Nici atunci, în totalitate, pentru că n-au vrut să asculte și să preia tot ce am zis eu, toate aceste terenuri. A trebuit să mai fac încă o inițiativă, încă o hotărâre de consiliu, dar timp de trei ani de zile nu s-a întâmplat absolut nimic. Este un proiect pe care eu l-am înaintat conducerii CJ încă din februarie 2021, alături de Satul Pescăresc de la Ghindărești“, a mai spus Filipescu.

Video 2:

Interviul integral poate fi urmărit în video-ul de mai jos: 

Comandat de partidul PNL - Filiala Constanța
Executat de ROMEXTRA EXPRESS SRL – portal: www.replicaonline.ro
CUI mandatar financiar coordonator 21240015

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510