REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° ConstanÈ›a Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
17.4° ConstanÈ›a Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

Răzvan Fodor, scenă de gelozie într-o emisiune

Răzvan Fodor, scenă de gelozie într-o emisiune

Valentina CAMARA 2 februarie 2023 | 00:00 702

Cuplul format dintre Răzvan È™i Irina Fodor este dovada vie a faptului că dragostea poate creÈ™te pe zi ce trece È™i că tachinarea poate exista chiar È™i în cazul cuplurilor „veterane”. Recent, în cadrul unui podcast, actorul a „apăsat prea tare pe acceleraÈ›ie”, moment în care frumoasa sa soÈ›ie nu a ezitat să-i atragă atenÈ›ia imediat.

Razvan Fodor, scena de gelozie intr-o emisiune

PrezenÈ›i alături de bunul lor prieten, Horia Brenciu a deschis un subiect care, în scurt timp, a degenerat. Subiectul vedetelor internaÈ›ionale poate fi pe cât de interesant, pe atât de controversat. La un moment dat, în timp ce artistul a început să fredoneze una dintre cele mai iubite piese ale lui Lady Gaga, în colaborare cu Bradley Cooper, „Shallow”, gazda podcast-ului s-a gândit să ducă discuÈ›ia la un alt nivel È™i să sugereze celor doi soÈ›i că ar fi o idee numai bună ca Bradley Cooper să vină la o masă acasă la

familia Fodor. În acel moment, doamna Fodor a È›inut să rectifice, spunând ca mult mai bine ar suna ca vedeta internaÈ›ională să-i gătească, È™i nu să vină la masă. De aici până la o discuÈ›ie plină de mici înÈ›epături È™i tachinări între soÈ›ii Fodor nu a fost decât un pas.

Irina È™i Răzvan Fodor, picanterii È™i tachinări în faÈ›a fanilor lor

Ulterior, Răzvan Fodor  sugerat că ar fi o idee numai bună să vină È™i Lady Gaga în România. Antrenat de gluma lui Horia Brenciu, actorul i-a continuat jocul È™i a dus discuÈ›ia la un cu totul alt nivel. În acel moment, Irina Fodor s-a simÈ›it nevoită să intervină È™i să-i atragă atenÈ›ia soÈ›ului său, spunându-i că a întrecut măsura.

Horia Brenciu: „ Deci fii atent aici, domnule. Pedeapsă. Bradley Cooper vine la o masă la familia Fodor.”

Irina Fodor: „ Să-mi... Să gătească, nu la o masă.”

Răzvan Fodor: „ Aaaa. Vrei să-È›i gătească Bradley Cooper, ă? Ce să-È›i gătească, mă, sărăcia aia? Ce să-È›i gătească? Bradley Cooper, ă? Vine el aÈ™a cu ochii ăia albaÈ™tri. Vezi că am auzit că e...”

Irina Fodor: „ Aia era. Toate defectele le avea sărmanul Bradley Cooper. Nimic nu avea, nici nu È™tie să gătească, e È™i... Nici nu mai zic. Doamne, dar nici să nu-l chemaÈ›i.”

Horia Brenciu: „ Doar să vină în România, să-i gătească Irinei, atât.”

Răzvan Fodor: „ Bradley Cooper. Dar de ce să nu vină È™i Lady Gaga cu cărnurile alea pe ea.”

Irina Fodor: „ S ă o tragă Fodor la tigaie un pic.”

Răzvan Fodor: „ Hai încoace, să-È›i pun niÈ™te jalapeno la chiloÈ›i.”

Irina Fodor: „ Exagerezi, eu am zis doar să-mi gătească, tu ai ajuns la...”, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303