REPLICA ONLINE CONSTANTA

35.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
35.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Răzvan Lucescu îl avertizează pe Neil Lennon că poate avea viață grea la Rapid

Răzvan Lucescu îl avertizează pe Neil Lennon că poate avea viață grea la Rapid

Mirela PASCAL 20 iunie 2024 | 00:00 302

Tehnicianul român Răzvan Lucescu l-a avertizat pe Neil Lennon că suporterii Rapidului sunt severi și pretențioși și i-a transmis obligația pe care o are la început de mandat.

Razvan Lucescu il avertizeaza pe Neil Lennon ca poate avea viata grea la Rapid

Neil Lennon a fost numit antrenor la Rapid imediat după ce s-a jucat ultima etapă din sezonul precedent, iar în prezent pregătește echipa în cantonamentul de la Curtea de Argeș.Rapid se află în această perioadă în cantonamentul de la Curtea de Argeș, pe care-l va încheia miercuri, 19 iunie, iar a doua zi este programat meciul de verificare cu Gloria Buzău, nou promovată în Superliga, la baza Constructorul, fără spectatori.

Răzvan Lucescu, prezent în studioiul emisiunii ProSport Live, i-a transmis nord-irlandezului Neil Lennon că suporterii Rapidului sunt severi și pretențioși și că are obligația să pregătească echipa pentru a avea rezultate încă de la început.

„Va trebui să se adapteze la realitatea de aici, cum va trebui să aducă noutăți, să facă ce vrea să facă și să-și mențină propria filosofie de muncă.

Mulți își dau cu părerea înainte să vadă ce face antrenorul. Timpul este în favoarea dânsului. Are obligația de a pregăti echipa foarte bine, să fie pregătit mental pentru începutul de campionat. Rezultatele de la început vor conta. E obligat să aibă rezultate ca să aibă timp pentru a închega o echipă puternică.

Pentru un antrenor din străinătate e risc foarte mare. Are obligația să câștige respectul oamenilor. Știe ce are de făcut, pentru că are o experiență deosebită și veni foarte motivat. Din ce am perceput, a luat decizii directe, fără se uite în stânga sau dreapta. Este un om care știe ce vrea. Rămâne de văzut cum îi va aduna pe băieți, cum va motiva echipa”, a spus Răzvan Lucescu la ProSport Live.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510