REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.3° Constanța Dum., 21 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6797
29.3° Constanța Duminică, 21 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6797
 

Răzvan Marin - Cu 6 puncte în septembrie, 80% suntem calificaţi la EURO 2024

Răzvan Marin - Cu 6 puncte în septembrie, 80% suntem calificaţi la EURO 2024

Virgil STOIAN 26 iulie 2023 | 00:00 625

Internaţionalul român Răzvan Marin consideră că echipa naţională de fotbal a României va fi calificată în proporţie de 80% la EURO 2024, dacă va reuşi să obţină două victorii în meciurile cu Israel şi Kosovo, din luna septembrie, din preliminariile Campionatului European.

Razvan Marin - Cu 6 puncte in septembrie, 80% suntem calificati la EURO 2024

"Eu mă gândesc doar la şase puncte la meciurile din septembrie şi sunt sigur că cu aceste şase puncte suntem 80% calificaţi la european. Sper ca şi suporterii să fie alături de noi la meciurile din septembrie, pentru că de fiecare dată când am jucat cu stadionul plin am demonstrat că devenim o echipă mult mai bună. Vor fi două meciuri grele, dar trebuie să le pregătim cum trebuie şi să ne gândim doar la şase puncte din aceste două meciuri. Îmi doresc din toată inima să ne calificăm, pentru că am ratat două calificări de mondiale şi una pentru european. E greu să mă uit de acasă la turneele finale, pentru că ştiu cât muncim şi cât ne dorim să fim prezenţi acolo. Va fi important pentru tot fotbalul românesc", a declarat, Răzvan Marin, într-un interviu pentru frf.tv.

Absent din cauza unei accidentări de la meciurile naţionalei din luna iunie, cu Kosovo şi Elveţia, Marin spune că punctele câştigate vor contribui la calificarea la EURO 2024.

"Am văzut partidele cu Kosovo şi Elveţia. Am văzut toţi ce fel de teren au fost şi a fost un rezultat echitabil, apoi, în Elveţia, personal pe mine nu m-a mulţumit jocul, dar până la urmă rezultatul a fost unul extraordinar şi trebuie să ne bucurăm că am luat acel punct. Acum urmează meciurile de acasă şi trebuie să fim focusaţi pe aceste meciuri. Punctul din Elveţia chiar ar putea să ne ajute la calificare şi suntem foarte bucuroşi că am reuşit să-l obţinem. Acum depinde foarte mult de noi, suntem la mâna noastră. De când am debutat la echipa naţională, când aveam 20 de ani, am fost mai mereu prezent, mi-a fost greu să văd meciurile la televizor, dar m-am bucurat pentru băieţi, pentru că s-a văzut că au muncit mult pe teren şi până la urmă au fost răsplătiţi. Una peste alta cred că a fost două rezultate bune, care, cu siguranţă, ne vor ajuta să ne calificăm la EURO. Cred că pentru noi cel mai important este să ne calificăm la EURO, asta înseamnă că trebuie să adunăm puncte. Bineînţeles că şi jocul contează, să încercăm să creştem de la meci la meci. Pentru fotbalul românesc şi tot ce înseamnă echipe de club, cred că e foarte importantă această calificare la european", a completat Răzvan Marin.

Mijlocaşul în vârstă de 27 ani spune că a reînceput antrenamentele şi speră ca până în septembrie să fie apt 100% pentru meciurile cu Israel şi Kosovo, de pe Arena Naţională.

"Mă simt bine şi cu piciorul, mă antrenez singur, dar am început deja să alerg şi uşor, uşor mă recuperez şi voi fi 100%, sper, până în septembrie. Într-o săptămână intru în pregătire cu echipa", a mai spus jucătorul echipei Empoli.

Echipa naţională de fotbal a României va întâlni, sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 21:45 naţionala statului Israel, pe Arena Naţională, în preliminariile EURO 2024, meciul cu selecţionata Kosovo fiind programat marţi, 12 septembrie, de la ora 21:45 pe acelaşi stadion.

România ocupă locul 2 în grupa preliminariilor, cu 8 puncte, la două puncte distanţă de liderul grupei, Elveţia, 10 puncte. Locul trei este ocupat de Israel, cu 7 puncte.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712