REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.5° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
23.5° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

”Am fost la Urgențe” Bogdan Mocanu a ajuns la spital, după lupta din cușcă cu Vincenzo Final Boss

”Am fost la Urgențe” Bogdan Mocanu a ajuns la spital, după lupta din cușcă cu Vincenzo Final Boss

Valentina CAMARA 25 februarie 2023 | 00:00 1217

Meciul dintre Bogdan Mocanu și Vicenzo Final Boss a adunat toată suflarea mondenă la un loc și a ținut pe multă lume cu sufletul la gură.

”Am fost la Urgente” Bogdan Mocanu a ajuns la spital, dupa lupta din cusca cu Vincenzo Final Boss

Însă, în doar câteva secunde totul a luat sfârșit, iar fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a ieșit învingător.

Bogdan Mocanu și Vicenzo Final Boss, prieteni la cataramă după meci

Chiar și așa, ce nu se știe este faptul că imediat după luptă, Mocanu a ajuns la spital.

Nu pentru că acuza vreo problemă, ci pentru a se asigura că puținele lovituri încasate de la adversarul său nu i-au dăunat.

Din fericire, însă, Bogdan Mocanu nu a avut nevoie de îngrijirea medicilor. Motiv pentru care, imediat după, la el acasă, a organizat o petrecere de pomină cu toți cei care l-au susținut.

Doar că la un moment dat, deși nimeni nu se aștepta la una ca asta, acasă la Mocanu a apărut și Vicenzo Final Boss.

''Eu după meci am fost la Urgențe, îmi era frică să nu-mi fi rupt ceva, mi-am făcut radiografie și n-am nimic rupt.

Noi după Gală am avut un after party la un club din București, dar eu am decis să merg acasă și să-mi chem apropiații mei.  Erau vreo 60-70 de persoane la un moment dat. Și dacă au venit la mine în casă înseamnă că m-au susținut pe mine la meci. În momentul în care a venit Vicenzo, s-a oprit muzica și toată lumea început să aplaude. Nu eram dușmani, dar după chestia asta i-am zis acolo jos: “Toată viața o să fii fratele meu”, a declarat Bogdan Mocanu la TV.

Ulterior, el a mărturisit cum a ajuns să îl pună la pământ pe Vicenzo într-un timp atât de scurt. Deși sunt prieteni, colegul Biancăi Comănici spune că a prins un soi de putere sau de ură în momentul în care a văzut că Philip Albu l-a atacat pe Jador, susținătorul său.

Chiar dacă s-au tot certat în ultima vreme, în urma disputei dintre cei doi, unde Philip era susținătorul lui Vicenzo, Bogdan Mocanu a dorit să fie lupta egală și, dacă unul de-al lui este la pământ, să fie și unul de-al lor în aceeași situație.

''Știți de ce eram nervos? Eram nervos pentru că în spate fiind și Jador care a avut un conflict. Deși eu cu Jador eram certați, el a venit să-mi dea o îmbărbătare înainte de meci, ca o surpriză. A fost un conflict exact când eu așteptam să intru, cred că aia a fost o chestie trimisă de la Dumnezeu, eu nu aveam furia aia în mine încât să dau un Vicenzo. Și am zis atunci: Dacă dați în al meu, o să vi-l omor pe al vostru. Era antrenorul lui'', a mai adăugat Bogdan Mocanu

De cealaltă parte, cel înfrânt spune că nu vede deloc bătaia din ring ca pe umilință, căci a fost un meci pe cinste, corect, cu un adversar pe măsură.

Adversar despre care are numai cuvinte de laudă, căci, spune Vicenzo, respectul și fair-playul lui Bogdan Mocanu sunt de o raritate absolută.

''Nu am văzut nici un adversar ca după victorie să fie fair-play și să se respecte (…). Adevărul este că a fost foarte scurt, dar au fost secvențe foarte frumoase, profesioniste. Nici nu a fost umilință cum am văzut la alte meciuri. Eu am vrut să se termine cât mai repede, nu l-am subestimat niciodată'', a declarat și Vicenzo Darian, în cadrul aceleiași emisiuni, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303