REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
12.3° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

”Ce am găsit dimineață când m-am trezit”, Alina Eremia surprinsă de iubitul ei, de ziua ei de naștere

”Ce am găsit dimineață când m-am trezit”, Alina Eremia surprinsă de iubitul ei, de ziua ei de naștere

Valentina CAMARA 16 decembrie 2022 | 00:00 415

Alina Eremia împlinește astăzi 29 de ani și a fost surprinsă e la primele orei ale dimineții. Aceasta a primit un buchet uriaș de trandafiri alb și roz de la Edi Barbu, bărbatul cu care are o relație serioasă de ceva timp.

Alina Eremia s-a bucurat de o surpriză dis de dimineață de la iubitul ei, Edi Barbu. Artista își sărbătorește azi, 15 decembrie ziua de naștere și este în culmea fericirii.

Cum a fost surprinsă Alina Eremia de iubitul ei

Alina Eremia este una dintre artistele iubite de la noi din țară, iar astăzi este o zi specială pentru ea. Își sărbătorește ziua de naștere, împlinind vârsta de 29 de ani, iar iubitul ei i-a pregătit o surpriză încă de dimineață.

Edi Barbu i-a cumpărat artistei un buchet uriaș de trandafiri, în două nuanțe, alb și roz. Alina Eremia s-a bucurat nespus, mai ales că a fost luată pe nepregătite. Ea a postat pe rețelele de socializare surpriza primită, iar fanii s-au bucurat pentru aceasta. ”Ce am găsit dimineață când m-am trezit”, a scris Alina Eremia la Insta Story.

Ce a transmis Alina Eremia de ziua sa

Alina Eremia a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu ea, cu ocazia zilei sale de naștere. Îmbrăcată într-o rochiță transparentă nude și mărgele roz, aceasta a atras atenția tuturor fanilor. Alături de ea sunt mai multe baloane sau tortul făcut din bezea și are lumânări cu vârsta sa.

Artista a transmis un mesaj pentru urmăritorii ei. Alina Eremia își dorește ca toată lumea să iunească mai mult și să aleagă mereu ceea ce este bine pentru fiecare. Dacă e vorba de un lucru negativ, să răspundă așa cum le face plăcere. Mai multe vedete, dar și fani i-au adresat o mulțime de urări și felicitări cântăreței.

„E dezlegare la tort. De ziua mea, îmi doresc așa: să vă iubiți ! Să spuneți da la ceea ce vă face bine și să învățați să spuneți nu atunci când vă călcați pe inima. Să nu o călcați, ce-aveți cu ea?”, a transmis Alina Eremia fanilor ei, potrivit spynews.ro .

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677