REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Sâm., 14 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6852
23.4° Constanța Sâmbătă, 14 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6852
 

”Drogurile, de la fascinație la dependență", în atenția elevilor Liceului Teoretic Carmen Sylva din Eforie

”Drogurile, de la fascinație la dependență", în atenția elevilor Liceului Teoretic Carmen Sylva din Eforie

Mirela PASCAL 20 martie 2024 | 11:11 1031

Marți, 19 martie 2024, ora 11.00, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin Constanța s-a derulat conferința Drogurile, de la fascinație la dependență, activitate desfășurată în cadrul proiectului județean inițiat de Inspectoratul Școlar Județean Constanța- S.A.V.E. (Sănătate, Atitudine, Voluntariat, Educație) în acest an școlar. În deschiderea evenimentului, alături de Sorin Mihai, inspector școlar general, au participat Silviu Iulian Coșa, prefectul județului Constanța, Stelian Gima, vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, precum și partenerul activității, Ionuț Paris din partea Rotary Cetatea Tomis Constanța. Și elevii claselor a IX-a B și a X-a B, din cadrul Liceului Teoretic Carmen Sylva din Eforie, au participat la eveniment.

”Drogurile, de la fascinatie la dependenta', in atentia elevilor Liceului Teoretic Carmen Sylva din Eforie

Marți, 19 martie, elevii claselor a IX-a B și a X-a B, coordonați de profesoarele Ana Maria Brăteanu, Mădălina Apostol, Mirela Jugănaru, Adriana Ilicenco, Raluca Ambrozi și de directorul Emilian Onoaie, au participat la Conferința "Drogurile de la fascinație la dependență", desfășurată la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin" Constanța.

”Drogurile, de la fascinatie la dependenta', in atentia elevilor Liceului Teoretic Carmen Sylva din Eforie

Activitatea este derulată în cadrul proiectului județean S.A.V.E. și are ca scop oferirea unui pachet de informații și scheme de acțiune S.A.V.E. (Sănătate, Atitudine, Voluntariat, Educație) adaptate particularităților de vârstă și individuale ale elevilor cu privire la conștientizarea/prevenirea/intervenția în cazul consumului de substanțe interzise. În acest an școlar, proiectul este derulat de Inspectoratul Școlar Județean Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Robert Șerban mai amenință cetățenii ? Așa primar, așa autorități centrale. Penalul de Robert nu poate zburda prin satul Eforie fără voia celor de la centru. Poate le-o fi dat și lor terenuri in sat, la mare.
2
0
Aia din Carmen sylva vorbesc unde su t. Drogalai
0
0
Spuneți asta și primarului
2
0

REPLICA


LOTO

6/49
20466423235
5/49
818616137
joker
2831331245