REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.6° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20.6° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

”Mă confrunt cu probleme grave” Oana Zăvoranu, la capătul puterilor? Dezvăluirile neașteptate făcute de Queridă, în online

”Mă confrunt cu probleme grave” Oana Zăvoranu, la capătul puterilor? Dezvăluirile neașteptate făcute de Queridă, în online

Valentina CAMARA 14 februarie 2023 | 00:00 507

De când s-a retras din lumina reflectoarelor, Oana Zăvoranu a devenit foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde-și ținea mereu fanii la curent cu ce se întâmplă în viața sa.

”Ma confrunt cu probleme grave” Oana Zavoranu, la capatul puterilor? Dezvaluirile neasteptate facute de Querida, in online

Doar că în ultima perioadă acest lucru nu s-a mai întâmplat, vedeta lipsind în totalitate din atenția comunității sale.

Lucru care i-a speriat pe cei care se obișnuiseră cu prezența ei constantă în mediul online și cu reacțiile vehemente pe care le avea despre orice și oricine. 

Oana Zăvoranu, fără prieteni și țintuită de probleme

Astfel că acum, după o lipsă totală din spațiul public, Oana Zăvoranu este iar activă pe rețelele de socializare, acolo unde a venit acum cu un mesaj îngrijorător.

Vedeta spune că a lipsit motivat din fața fanilor săi, căci se confruntă cu o probleme grave, cauzate tocmai de persoanele pe care le credea cel mai aproape de sufletul ei.

Însă, deși lăsată baltă și chiar făcută pe la spate de prietenii săi, fără a specifica ce anume a pățit, acum, sătulă fiind să îndure atâta răutate, actrița spune că este hotărâtă să defileze cu propriul adevăr în față și să lupte pentru el, fiind sigură că va ieși triumfătoare.

„N-am murit! Mă confrunt cu probleme grave pe care cu ajutorul bunului Dumnezeu le voi depăși.

Așa se întâmplă când taci, crezi în „prietenii” mizere și te lași furat de hoții care strigă „hoții”... sau de „frați și surori”, chiar dacă natural nu îi ai. Voi fi mai activă, pentru că am tăcut și am îndurat ca un martir. Adevărul întotdeauna triumfă!”, a scris Oana Zăvoranu, pe InstaStory.

Mai mult decât atât, fosta prezentatoare le trimite și un avertisment celor care vor să o vadă la pământ. ”Querida” spune că, spre dezamăgirea tuturor dușmanilor săi, ea nu pierde niciodată nimic în viață, căci a muncit pentru tot ce are și, deci, merită tot ce este mai bun.

„Cine crede că denigrând ceea ce iubesc, pe mine și ceea ce am făcut în viața mea fără să iau ceva de la cineva, o să câștige, se înșală amarnic”, a mai adăugat ea, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303