REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.6° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20.6° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

”N-ai arătat așa nici în tinerețe” Loredana Groza și-a înnebunit fanii cu ultimele apariții de la plajă

”N-ai arătat așa nici în tinerețe” Loredana Groza și-a înnebunit fanii cu ultimele apariții de la plajă

Valentina CAMARA 14 februarie 2023 | 00:00 820

De zeci de ani de când este în lumina reflectoarelor, Loredana Groza și-a uimit mereu fanii cu talentul său muzical și actoricesc, dar și cu felul în care arată.

”N-ai aratat asa nici in tinerete” Loredana Groza si-a innebunit fanii cu ultimele aparitii de la plaja

Și, deși timpul trece, Lori, așa cum îi spun prietenii, pare că nu se lasă afectată deloc de anii care vin peste ea, ci dimpotrivă.

Loredana Groza, lipsită de inhibiții la 52 de ani

Acum, la 52 de ani pe care îi are, artista poate concura oricând cu tinerele domnișoare de la concursurile de frumusețe, spun admiratorii ei.

Iar o dovadă în acest sens stau ultimele sale postări din mediul online, acolo unde este foarte activă și unde se laudă cu reușitele sale profesionale ori fizice, căci este o împătimită a sportului, ceea ce se poate observa și în felul în care arată.

Direct de pe plajă, căci bifează vacanțele exotice una după alta, artista s-a fotografiat purtând un costum de baie minuscul, apoi a ”scăpat” imaginile pe rețelele de socializare, acolo unde fanii au înroșit butonul de like.

Și nu numai că au apreciat felul în care, fără pic de inhibiții, s-a fotografiat cântăreața, dar au ținut să o și complimenteze în fel și chip.

Internauții spun că Loredana Groza este acum într-o formă de zile mari, așa cum nu a mai fost vreodată, punând-o pe locul unu în România la capitolul frumusețe.

Mai mult decât atât, ei spun că artista este un exemplu pentru toate femeile, căci nu este ușor să arăți așa, tocmai de aceea este de apreciat felul în care se menține, dar și pentru că este lipsită de orice inhibiții.

Ceea ce îi face pe cei din online, căci deja s-au obișnuit cu aparițiile sale incendiare, să aștepte și mai mult de la ea, adică fotografii și mai îndrăznețe.

”Felicitări, fără inhibiții, ai și ce arăta”/ ”Bunăciune”/ ”Vrem și mai mult din partea ta”/ ”Nu îi dai 50 de ani, faină fată”/ ”Mai frumoasă ca multe vedete tinere”/ ”N-ai arătat așa nici în tinerețe”/ ”Ce bună ești”/ ”Cea mai frumoasă femeie din România”/ ”Ești un exemplu în frumusețe, eleganță și finețe”/ ”Ce corp sexi”/ ”Ce gagică bună” / ”Întotdeauna superbă, un exemplu”/ ”Așa femeie originală la vârsta ei, e incredibil”/ ”Ești așa cum și-ar dori orice femeie tânără sau bătrână să arate”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor care au apreciat imaginile cu artista în costum de baie, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a inebunit mamaie la batrinete he he Nu ne intereseaza operatiile ei si nici ca se craceste pentru atentie ca de cintat nu mai cinta nimic .
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303