REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.6° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20.6° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

”Revin când totul va fi bine” Adelina Pestrițu are probleme de sănătate

”Revin când totul va fi bine” Adelina Pestrițu are probleme de sănătate

Valentina CAMARA 14 februarie 2023 | 00:00 489

Adelina Pestrițu s-a retras de mult timp din lumina reflectoarelor, dar și-a format o mare comunitatea de fani și o carieră strălucită în online.

”Revin cand totul va fi bine” Adelina Pestritu are probleme de sanatate

Acolo, vedeta este urmărită de o mulțime de internauți din toate colțurile lumii, pe care ea îi ține la curent non stop cu ceea ce se întâmplă în viața sa.

Adelina Pestrițu a ajuns pe mâna medicilor

Bune sau rele, bruneta își face toate întâmplările vieții publice, primind felicitări ori sprijin de fiecare dată din partea comunității sale.

Doar că, deși a obișnuit pe toată lumea să se afișeze cu zâmbetul pe buze ori dând vești bune, acum, Adelina Pestrițu și-a surprins fanii. Însă, nu a făcut-o deloc într-un sens bun.

Și asta pentru că, chiar dacă ziua de ieri s-a încheiat cu bine, acum, la primele ore ale dimineții, viața brunetei a căpătat un alt sens, unul îngrijorător.

Mai precis, dis de dimineață, soția lui Virgil Șteblea a publicat o imagine pe Instagram, direct de pe patul de spital.

Conform spuselor sale, planurile pentru începutul săptămânii erau altele, doar că viața i s-a dat brusc peste cap.

Chiar și așa, Adelina Pestrițu rămâne optimistă și își asigură admiratorii că va reveni în atenția lor cu toate proiectele pe care le are în desfășurare, dar doar după ce situația prin care trece acum se va îmbunătăți.

Fără, însă, a oferi și detalii despre ceea ce tocmai trăiește, lăsându-și astfel fanii pe jar, căci nimeni nu știe cu exactitate ce a pățit bruneta de a ajuns peste noapte pe mâna medicilor.

”Degeaba ne tot facem planuri. Viața își știe cu exactitate parcursul. Revin! Când totul va fi bine”, a scris Adelina Pestrițu, pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei imagini realizate în salonul unui spital.

Vedeta a început anul 2022 tot în spital

Se pare că vedeta a început și anul 2023 la fel cum a făcut-o și în 2022. Și atunci vedeta a ajuns pe mâinile medicilor, recurgând chiar la o intervenție, din cauza durerilor pe care le acuza la nivelul coloanei.

După un lung tratament, Adelina Pestrițu a ajuns să constate că doar o intervenție o mai poate scăpa de durerea pe care o suporta de ceva vreme, așa că a ales să apeleze la cei mai buni medici din domeniu și bine a făcut.

”Știți deja de durerile mele de spate, mă plâng de 2 ani, dacă nu mai mult.  Am făcut și fizioterapie, dar presupune un tratament pe o perioadă îndelungată și nu zic că nu sunt rezultate, sunt.  Dar atunci când ai dureri vrei ca ele să se oprească acum, indiferent ce ai face, vrei să scapi de ele, iar pentru asta am venit la spital.  În urma RMN-ului pe care l-am făcut medicul l-a interpretat și mi-a recomandat să fac o discectomie cu alcool”, spunea atunci vedeta, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303