REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Reabilitarea DJ 307 Deleni – Șipote a fost finalizată

Reabilitarea DJ 307 Deleni – Șipote a fost finalizată

Ana Maria LIPAN 20 iulie 2023 | 00:00 1237

Societatea „Drumuri Județene Constanța” a mai finalizat un proiect: reabilitarea DJ 307 Deleni – Șipote. Timp de mai puțin de o lună cei 9 angajați ai societății cu cele 10 mașini și utilaje au refăcut și consolidat acest tronson de drum ce are o lungime de 6,3 km.

Reabilitarea DJ 307 Deleni – sipote a fost finalizata

Astăzi execuția lucrărilor a fost verificată de conducerea Consiliului Județean Constanța și de cea a Societății „Drumuri Județene Constanța”.

„În urmă cu două săptămâni finalizam lucrările pe DJ392 - tronsonul cuprins între localitățile Independența și Dumbrăveni. Astăzi inaugurăm un nou obiectiv: reabilitarea DJ307 Șipote- Deleni. Înregistrăm progrese semnificative și am încredere în potențialul echipei Societății „Drumuri Județene Constanța” S.A., care continuă să demonstreze perseverență și seriozitate. S-a lucrat neîncetat, profesionist și cu o atenție sporită, mai ales pe acele porțiuni care au necesitat lucrări speciale de consolidare. Au fost turnate peste 5.300 de tone de asfalt, acest sector de drum îmbătrânit și denivelat fiind practic refăcut și redat circulației rutiere, în cele mai bune condiții.  

Reabilitarea DJ 307 Deleni – sipote a fost finalizata

Ne-am asumat un program bine structurat și prioritizat și am convingerea că se va interveni eficient pentru a acoperi întreaga rețea de drumuri județene. Cu profesionalism și implicare, orice obiectiv poate fi realizat!”, a spus Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța. Proiectul are o valoare de 4,4 milioane de lei. 

Reabilitarea DJ 307 Deleni – sipote a fost finalizata

„Este încă un proiect finalizat de compania noastră. Reabilitarea drumului a necesitat o mare atenție deoarece a trebuit să fie consolidat pe anumite porțiuni. Nu ne oprim, continuăm pentru drumuri bune și sigure”, a spus Răzvan Gabriel Zagon, directorul general al Societății „Drumuri Județene Constanța” S.A.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta este adevarul, 9 angajati( muncitori) si 43 de angajati noi la birouri intr-o perioada de 7 luni. Tot felul de specialisti de la popi la stuardeze. In foto puteti vedea, un viitor puscarias(Lupulica), copilul de suflet, fost mecanic auto, a lui Lupulica(Zagonel), militianul care se juca cu legitimatia in tineretea lui zbuciumata(Piramidon)scuze Calciu, ziarista lui peste proaspat angajata care vine la munca la ora 10 si pleaca la 12, pt ca are treaba cu stiriile(de la ora 5) si subinginerul minune facut peste noapte Director Tehnic. Ce echipa de rusine. Cu asta va laudati parvenitiilor. Calmatil pe prostanul ala de Director Adjunct, care sare la bataie la un copil de 60 de kg.Aleasa conducere, rusineeee. Vine timpul vostru .
4
3
in poza il puteti vedea pe marius calciu un analfabet de t***n fara scoala , ajuns mare consilier care sta degeaba si nu stie sa faca nimic asa cum sunt tiganii puturosi si hoti , o natie infecta , marius calciu vindea droguri la liceu si lua bani cu camata .
3
2
Desi fara sprijin, Lupu cel rau is back in busines si face poze electorale la misto cu niste personaje care mimeaza profesionalismul, implicarea si harnicia.
3
1
Cum adica cei 9 angajati ai societatii? Firma are doar 9 angajati? :))) foarte buni sunteti pe continut :)))
5
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166