REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.3° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
25.3° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Reacția halucinantă a mamei lui Dorian Popa, după ce acesta a fost prins drogat la volan

Reacția halucinantă a mamei lui Dorian Popa, după ce acesta a fost prins drogat la volan

Ana Maria LIPAN 31 octombrie 2023 | 00:00 2226

Mama lui Dorian Popa, Lumința, a făcut primele declarații după ce fiul său a fost prins drogat la volan. Femeia a spus că Dorian al ei nu se va băga "în gaură de șarpe". Și iubita artistului a reacționat după incident și a spus că este șocată pentru că Dorian nu i-a spus nimic. Influencerul a fost prins drogat la volanul bolidului său de peste 300.000 de euro și era îmbrăcat doar în chiloți când a fost dat jos de agenții de poliție. 

Reactia halucinanta a mamei lui Dorian Popa, dupa ce acesta a fost prins drogat la volanLumința Popa alături de fiul său, Dorian Popa

Mama lui Dorian Popa, Lumința, a sărit în apărarea fiului după ce acesta a fost prins drogat la volan.

„Viața merge mai departe, iar Dorian o să știe să-și repare imaginea, eu sunt doar mamișor (...) Nu se va băga într-o gaură de șarpe”, a declarat mama artistului pentru presă.

Iubita artistului a mărturisit că este șocantă și că a aflat știrea din presă. Ea susține că nu știa nimic și că a vorbit cu Dorian Popa, însă acesta nu i-a spus ce s-a întâmplat.

"Nu pot să cred așa ceva, nu știu nimic, doamne! Doamne ferește! Noi chiar am vorbit dimineață, nu am știut nimic", a declarat aceasta după incident, potrivit realitatea.net.

Dorian Popa a fost oprit de poliție în localitatea Domnești de la marginea Capitalei. Influencerul conducea un Lamborghini de peste 300.000 de euro și era îmbrăcat doar în chiloți. În urma testării cu aparatul Drugtest, artistul a ieșit pozitiv la canabis, motiv pentru care a fost condus la sediul INML, în vederea prelevării probelor biologice. Cântărețul a rămas fără permis, iar un dosar penal a fost deschis pe numele său.

Dorian Popa este unul dintre cei mai de succes artiști și vloggeri de la noi. Este urmărit de milioane de oameni, printre care mulți copii. Vedeta are numai autovehicule de lux, iar colecția sa de mașini a costat peste jumătate de milion de euro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Să fie sănătos si la mai mare! Un alt fandosit, pe langa bendeac, altul specimen din Salata de Nulități actuală, care se cred vedete.
2
0
Pai si cu puscaria cum ramane ?
4
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513