REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Reacţia Laurei Bretan după ce a pierdut în faţa compozitoarei Ester Peony

Reacţia Laurei Bretan după ce a pierdut în faţa compozitoarei Ester Peony

Replica API 19 februarie 2019 | 00:00 482

Laurei Bretan

Desemnarea compozitoarei Ester Peony câştigătoarea selecţiei naţionale Eurovision nu a fost privită cu ochi prea buni în lumea artiştilor. Colegii care au evoluat însă pe aceeaşi scenă cu ea i-u transmis succes pe mai departe în concursul de la Tel Aviv în care artista, pe numele ei real, Ester Alexandra Peony, va evolua.

Ester Peony, care a câștigat finala națională Eurovision 2019 și va reprezenta România la concursul de la Tel Aviv, este o tânără artistă și compozitoare, despre care până la momentul actual nu se ştia prea mare lucru. Ester Peony, pe numele său real Ester Alexandra Creţu, este româncă, dar a trăit în Canada. Pasiunea ei pentru muzică a apărut încă din copilărie, pe când locuia cu familia în Montreal.

Calităţile ei vocale au convins juriul internaţional să o voteze câştigătoare. A obținut un punctaj final de 65 de puncte, în timp ce Laura Bretan, care a terminat a doua, a obținut 60 de puncte. Pe locul 3 s-a clasat Bella Santiago, cu 58 de puncte. În semn de fair-play, Laura Bretan, una dintre marile favorite, i-a transmis un mesaj pe reţelele sociale. "Felicitări, frumoaso! Să-i faci praf!", a fost îndemnul pe care marea ei rivală i l-a transmis după concurs. Elena Cristea a dat însă de pământ cu marea câştigătoare.

În 2014, Ester s-a făcut remarcată în mediul online prin înregistrarea unor cover-uri în stil propriu, fapt care i-a adus aprecierea internauţilor și nu numai. Un an mai târziu, a debutat pe radio şi TV cu piesa „Sub aripa ta” (feat. Vescan), care s-a bucurat de succes, clasându-se săptămâni la rând în topurile radiourilor şi posturilor TV de muzică din România. În 2018 ea a lansat primul EP, „Dig It”, unde Ester se numără printre principalii compozitori. Împreună cu Alexandru Şerbu şi Ioana Victoria Badea, Ester a scris „On a Sunday”, melodie cu care s-a înscris în Selecţia Naţională Eurovision 2019. În prezent, Ester lucrează la primul ei album, care va fi lansat anul acesta.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Laura tu esti foarte talentata. Esti un fenomen. Ai suferit o mare nedreptate, din pacate. Esti cea mai buna!
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510