REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.5° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
26.5° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Reacția Liei Bugnar atunci când a fost întrebată despre Theo Rose, iubita lui Anghel Damian

Reacția Liei Bugnar atunci când a fost întrebată despre Theo Rose, iubita lui Anghel Damian

A.F. 13 mai 2023 | 00:00 899

Theo Rose, actrița din serialul „Clanul”, s-a îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului de Anghel Damian, fostul iubit a Liei Bugnar, scenarista producției. Cei doi vor deveni părinți în curând și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Recent, Lia a fost întrebată despre cum s-a modificat rolul artistei Theo Rose, având în vedere că așteaptă un copil.

Reactia Liei Bugnar atunci cand a fost intrebata despre Theo Rose, iubita lui Anghel DamianLia Bugnar

Lia Bugnar a decis să nu modifice în vreun fel rolul lui Theo Rose, chiar dacă în viața reală așteaptă un copil, și nici să profite de acest lucru dând scenariul peste cap și creând unul neașteptat. Întrebată în cadrul unui interviu dacă a schimbat destinul personajului lui Theo Rose în serial, Lia Bugnar a fost directă.  

Reporter: „Ați tachinat vreodată personajul lui Theo Rose? I-ați schimbat vreodată destinul?”

Lia Bugnar: „Nu înțeleg întrebarea! V-am explicat deja că lucrez cu toate personajele, încercând să le fac cât mai interesante și cât mai urmăribile de către fanii serialului”.  

Reporter: „Theo Rose e foarte aproape să devină mamă. Asta nu schimbă datele problemei?”  

Lia Bugnar: „Asta ar trebui s-o întrebați direct pe actriță! Din perspectiva scenaristului eu continui să scriu povestea. În povestea noastră nu apare nicio sarcină. Deci, personajul e prezent în film. Personajul nu dispare!”, conform Impact.

Theo Rose va naște peste aproape o lună Mai este foarte puțin până ce Theo Rose și Anghel Damian își vor ține băiețelul în brațe. Până atunci, artista își ține fanii la curent cu toate trăirile sale din această perioadă. Vedeta este din ce în ce mai emoționată și nu ezită să recunoască asta public.  

„Visez de câteva nopți numai posibile variante de naștere. Am visat că a scos copilul mâna prin burta mea și că stăteam și eu și încă două moașe să ne uităm la el cum respiră prin crăpătură. I-am rugat pe doctori să-mi pună măcar un fermoar, să nu-i fie frig.:)))) Am visat că m-am ridicat după naștere să-mi iau copilul și mi-a fost întinsă o fetiță născută prematur pe care nu știu ce minte am avut să refuz să o iau acasă”, a spus Theo în mediul online, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stiti cumva cate clase are T*o?
0
0
Damn, ce tare e milfeta asta, cand te gandesti cum presta pentru morcovul tanar la jumate din varsta ei...
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768