REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
20.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Reacția lui Cătălin Cazacu după ce Cătălin Bordea a apărut cu Elena Ardeleanu

Reacția lui Cătălin Cazacu după ce Cătălin Bordea a apărut cu Elena Ardeleanu

A.F. 22 iulie 2024 | 00:00 717

Cătălin Cazacu nu a negat că a avut o idilă cu Elena Ardeleanu, noua cucerire a lui Cătălin Bordea. Fostul prezentator de la „Xtra Night Show” a susținut pentru Cancan că persoanele care nu au fost importante nu au rămas în viața lui.

Reactia lui Catalin Cazacu dupa ce Catalin Bordea a aparut cu Elena ArdeleanuElena Ardeleanu, Cătălin Cazacu

La un an de la divorțul de Livia, Cătălin Bordea și-a găsit fericirea alături de Elena Ardeleanu, o brunetă pe care a întâlnit-o pe rețelele de socializare. Într-un interviu, el a spus că nu se grăbește privind o relație cu aceasta mai ales că ea vine după o despărțire, iar el după un divorț dureros.

Cătălin Cazacu: „Am cunoscut foarte multă lume la viața mea… Ce contează cu cine a fost?”

Prezentatorul Cătălin Cazacu a avut o idilă cu Elena Ardeleanu, actuala parteneră a lui Cătălin Cazacu. Aceeași publicație a obținut și câteva declarații din partea lui. „Am cunoscut foarte multă lume la viața mea… Ce contează cu cine a fost?   Dacă viața m-a învățat ceva, e să mă uit înainte. Nici măcar stânga-dreapta! Privesc doar la mine în farfurie. Important e să am ceva de mâncare. Eu sunt un om prietenos și mă bucur de toți oamenii care au fost în viața mea, și le mulțumesc. Cine n-a rămas în viața mea înseamnă că n-a rămas dintr-un anume motiv. De aici încolo, altceva nu mai contează”, a declarat Cătălin Cazacu.  

Elena Ardeleanu nu locuiește în România Elena, noua iubită a lui Cătălin Bordea, locuiește în Dubai. În ciuda distanței de aproape 5 ore de zbor între ei, juratul de la iUmor a declarat că acest lucru nu reprezintă un impediment pentru relația lor. „Ne este foarte drag unul de altul, sincer îți zic.  

Reactia lui Catalin Cazacu dupa ce Catalin Bordea a aparut cu Elena ArdeleanuCătălin Bordea

Este pentru prima oară când nu îmi mai pasă (n.r că nu e discret). Îmi era atât de drag a venit și că o văd în cat vor și simplu mi se pare natural. (…) Ne știam de dinainte, dar nu a fost ceva cu intenție. Nici acum nu e. E foarte devreme să vorbim despre asta (n.r. relație). Ea a ieșit dintr-o relație, eu am ieșit din al doilea război mondial… Eu sunt încă in ghips. Ne înțelegem foarte bine. Nu dăm un nume la treaba asta”, a declarat Cătălin Bordea în emisiunea „Xtra Night Show”.  

Întrebat despre ocupația Elenei, Bordea a preferat să păstreze discreția, spunând că acestea sunt aspecte personale ale vieții ei. Totuși, el a dezvăluit că au început să vorbească după ce Elena i-a scris la un story pe Instagram. Cei doi au continuat să converseze și, astfel, au ajuns să se cunoască mai bine.  

„Eu am stat într-o relație foarte aproape și nu a funcționat. Nu se mai pune probleme dacă e la distanță sau aproape, dacă e blondă sau brunetă, dacă e tatuată sau nu. Este foarte simplu, sunt cinci ore. (…) Când Se pot întâmpla și lucruri de moment: de genul, dacă ai chef să bei o cafea în Paris ne întâlnim acolo”, a mai spus Cătălin Bordea, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cand esti bou cu b mare ce mai conteaza un ou
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365