REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.9° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
21.9° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Reacția lui Dan Diaconescu după ce au apărut imagini cu el și o minoră întreținând relații sexuale

Reacția lui Dan Diaconescu după ce au apărut imagini cu el și o minoră întreținând relații sexuale

Mariana MURAT 21 august 2024 | 12:10 1316

Dan Diaconescu susține că imaginile în care presa a relatat că ar apărea acesta întreținând relații intime cu o minoră sunt false și că sunt făcute cu o aplicație chinezească, în scopul șantajării sale.

Reactia lui Dan Diaconescu dupa ce au aparut imagini cu el si o minora intretinand relatii sexualeDan Diaconescu
 

Așa-zisa filmare este considerată fake chiar de către Ministerul Justiției, printr-o expertiză realizată de către INEC, care atestă că filmul, cu o durată de câteva secunde, "nu este original", spune Diaconescu.

"Eu nu apar în nicio secvență video făcând sex cu o minoră, pentru simplul motiv ca nu am făcut niciodată sex cu vreo minoră. 

Cele 15 așa-zise fișiere video sunt identice și fac parte dintr-o secvență de câteva secunde, de tip deep fake, realizată cu o aplicație chinezească (ZAO), în scopul încercării șantajării mele.

„Cei 6 au fost amenințați, obligați să mintă în declarații”


Chiar și trucată, filmarea nu conține nici măcar un cadru în care eu să apar împreună cu o altă persoană. Așa-zisa filmare este considerată fake chiar de către Ministerul Justiției, printr-o expertiza realizată de către INEC, care atestă ca filmul cu o durată de câteva secunde "nu este original"", spune Dan Diaconescu.

Potrivit acestuia, autorii acestei "înscenări" au fost trași pe sfoară de către anchetatori.

"Cei 6 au fost amenințați, obligați să mintă în declarații, la schimb promițându-li-se eliberarea din pușcărie (unii dintre ei erau deja arestați în alte dosare) sau neinculparea în dosarul de încercare a șantajării mele. Nici în acest moment M. și D. nu au fost eliberați din închisoare, iar împotriva celorlalți s-a început urmărirea penală pentru șantaj!", mai spune Dan Diaconescu, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
crede ca scapa. Mmmwie de la un adult !!!
5
2

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365