REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
21.5° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Reacția lui Dorian Popa când s-a întâlnit cu Marcel de la „Insula Iubirii”

Reacția lui Dorian Popa când s-a întâlnit cu Marcel de la „Insula Iubirii”

Deria ISLEAM 19 august 2024 | 00:00 323

Dorian Popa s-a întâlnit întâmplător cu ispita Marcel de la „Insula Iubirii” din București. Cei doi nu au ratat ocazia și s-au și pozat împreună, au avut chiar și un schimb de câteva cuvinte.

Reactia lui Dorian Popa cand s-a intalnit cu Marcel de la „Insula Iubirii”Marcel, Dorian Popa

Marcel Andrei de la „Insula Iubirii” este unul dintre cei mai controversați participanți ai emisiunii de pe Antena 1. Încă din primele episoade, s-a făcut remarcat prin replici precum: „shai laic a daimanz in dă scai”, „miau, miau” sau „stilul meu e așa, mai chulo”.

Dorian Popa, întâlnire cu Marcel de la „Insula Iubirii”

De curând, Dorian Popa s-a lăudat că l-a întâlnit pe acesta pe Calea Victoriei din București. Cântărețul a povestit pe Instagram despre cum mergea pe stradă și l-a văzut pe Marcel. Cântărețul l-a îmbrățișat pe acesta și i-a făcut un compliment. „Mergi pe stradă liniștit, ieși de la repetiții, și cu cine te întâlnești pe Victoriei, mânca-l-ar tata!”, a mărturisit Dorian Popa, filmându-l pe cel mai cunoscut dintre ispitele masculine de la „Insula Iubirii”, scrie Cancan.

Replica lui Marcel a venit imediat: „Hola, mami! Que guapa! Stilul chulo!”. „Te pup, măi omule! Rămâi mișto!”, i-a răspuns Dorian Popa lui Marcel de la „Insula Iubirii”.

Cine se uită la „Insula iubirii”. Iată profilul telespectatorilor

Reality show-ul „Insula iubirii”, difuzat de Antena 1, este vedeta sondajelor de audiență TV din această vară. A rezistat pe valurile ratingului, înfruntând toate bucuriile și nenorocirile la care a fost martor poporul consumator de programe TV: victoriile sportivilor români la Jocurile Olimpice, cursele de aur și de bronz ale lui David Popovici, dezvăluirile despre agresiunile sexuale ale unor profesori de la SNSPA, recalcularea pensiilor, ancheta procurorilor la Spitalul Sf. Pantelimon și, nu în ultimul rând, canicula și disconfortul termic.

Cele 13 ediții ale programului, difuzate în perioada 15 iulie – 13 august, au fost urmărite în principal de femei. Publicul feminin, la nivel național, a reprezentat 65,7% din totalul audienței (729.000 de persoane/minut – consum pe telecomandă). În funcție de vârstă, nucleul dur al audienței a fost constituit din persoane cu vârste între 35 și 44 de ani: 19,7%.

Alte grupe de vârstă interesate de „Insula iubirii”: 25 – 34 de ani: 16,3%, 45 – 54 de ani: 16,4%, 55 – 64 de ani: 12%, 18 – 24 de ani: 8%. Persoanele cu vârste de peste 65 de ani au avut o cotă de 14,7%. Citeşte întreaga ştire: Cine se uită la „Insula iubirii”. Profilul telespectatorilor din studiile de audiență. Peste 7 milioane de români au urmărit show-ul TV cel puțin un minut, conform libertatea.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eu nu cred ca alea sunt cuvinte. Cel mult niste onomatopee de maimutze bronzate rau.
2
0
S-au întâlnit ca să-l iubească Marcel pe Dorean în găoază... Așa-i place lu' Dorean, sa ia nonstop belite la muy și în funduleț!
1
0
Doua LE PRE de oameni!
3
0

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365