REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.8° Constanța Mar., 13 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6820
32.8° Constanța Marți, 13 August 2024 Anul XX Nr. 6820
 

REACȚIA lui Vergil CHIȚAC, după CHIULUL consilierilor USR de la ȘEDINȚA de CONSILIU

REACȚIA lui Vergil CHIȚAC, după CHIULUL consilierilor USR de la ȘEDINȚA de CONSILIU

Replica API 30 mai 2021 | 11:39 4029

Consilierii locali USR-PLUS au surprins pe toată lumea atunci când au anunțat că nu vor participa la ședința de Consiliu Local, motivând că înțelegerile din campania electorală sunt încălcate în mod constant și tot mai des. Primarul Vergil Chițac a reacționat, pentru prima oară după gestul consilierilor. Contactat de Replica pentru un punct de vedere, Chițac a spus că vede gestul aleșilor locali ca fiind unul politic și că cele două partide, în speță PNL și USR, ar trebui să se așeze la o masă rotundă pentru a tranșa problemele.

”Mă feresc să consider acest gest într-un fel sau altul. Interpretez gestul ca o cheie politică. E un mod de a atrage atenția politic, de a reveni în plin plan politic. Nu cred că se va încheia colaborarea, dar o să supraviețuim, orașul o să se dezvolte”, a declarat Chițac. ”Nu vreau să intru în dezbateri politice, să-și reproșeze ambele partide ce au de reproșat, să se așeze la masă. Ar trebui să ne concentram pe administrație. Alegerile vor fi peste 3 ani jumătate, nu putem sta într-o perpetuă campanie electorală. Dacă luăm acum decizii în cheie politica, n -am făcut nimic”, a completat edilul.

Cum își motivează USR gestul

USR-iști cer partenerilor noștri din PNL să nu uite ceea ce au promis că vor realiza împreună pentru constănțeni, și anume transparență, audit extern, , colaborare, predictibilitate, urbanism pentru oameni sau un oraș verde, cu spații verzi, parcuri.

Nu înțelegem, însă, de ce se plâng USR-iștii de spațiile verzi, când acestea se află în subordinea viceprimariului Florin Cocargeanu. Tare curioși suntem cu ce proiect notabil a venit USR-istul Cocargeanu în fața primarului pentru dezvoltarea verde a Constanței!

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Decat sa aberezi mai bine iti dai demisia si il iei cu tine si pe constantinescu, ca nu sunteti in stare de nimic.
4
0
Chitac, nu este omul nimerit sa conduca un oras de talia Constantei. Sefii lui Stroie si Comanescu, au pariat pe un cal breaz. Chiar, altul nu au gasit? Omul asta nu a construit un cotet, la viata lui. Daca asa arata un AMIRAL, sa ne rugam de americani, sa ne ocupe...
15
1
mai agariciule ,nu esti in stare sa zugravesti si cosesti tot ce a construit Fagadau ,muiiie Omocea
15
10
cwrve imputite care sunteti!!!stergeti comentari anti pnl!!!! mwistilor!!! cwrve de strada vandute pe bani de la pnl!!!!
26
3
Incredibil. Ati sters comentariile anti chitac. Va doare ca lumea a inteles ce fel de om este. Mai sunt 3 ani jumate pe naiba. A fost ales in septembrie si e iunie.usr a inteles ca cine e de partea lui chitac va pierde urmatoarele alegeri. Incearca sa se distanteze in speranta ca vor pierde doar pnl. Dar lumea nu o sa uite ca ati sustinut un cum e chitac
30
3
Latra, pentru ca asta a facut mereu si de cand sunt la guvernare nu au facut mai nimic, pentru ca este un partid de incompetenti si scandalagii!
28
3
Ce o sa faca orasul Cta?
27
0
Suntem praf...
33
3
Aveti grija! La Constanta a functionat alianta PSD cu PNL dintotdeauna. Daca simtiti ca s au reactivat pe fata...spuneti.
31
9
pozitie corecta este ca USRul sa intre in opozitie si sa lase USL sa continue distrugerea orasului sub conducerea amiralului.
48
13

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016