REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Reacţia preşedintelui Iohannis, după cererea ministrului Justiţiei, de revocare a şefei DNA

Reacţia preşedintelui Iohannis, după cererea ministrului Justiţiei, de revocare a şefei DNA

Replica API 23 februarie 2018 | 00:08 544

Declaraţiile ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, nu au rămas fără reacţie din partea preşedintelui Klaus Iohannis.

Administraţia prezidenţială a transmis următorul punct de vedere:

„Referitor la Raportul privind activitatea managerială a Direcției Naționale Anticorupție, prezentat joi, 22 februarie a.c., de către ministrul Justiției, Administrația Prezidențială face următoarele precizări:

Din cauza lipsei de claritate în prezentarea Raportului privind activitatea managerială a DNA și având în vedere că evaluarea activității DNA și a conducerii acestei instituții de către Președintele României diferă de cea a ministrului Justiției, se impune o analiză aprofundată a acestui document, care urmează să fie realizată la nivelul Administrației Prezidențiale de către departamentele de specialitate.

În repetate rânduri, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, s-a declarat mulțumit de activitatea DNA și a conducerii sale, punct de vedere pe care și-l menține în continuare.

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va uza de toate prerogativele constituționale pentru asigurarea funcționării unei justiții independente și pentru consolidarea statului de drept”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta spune ca T.Toader n-a convins, ca a fost confuz in argumentatie?! Asta care are dificultati in a raspunde pana si celor mai simple intrebari ale jurnalistilor? Asta care e mai mult in vizita in Romania, majoritatea timpului petrecand-o aiurea, prin locuri exotice? Omul asta , caruia ii trebuie un ceas ca sa articuleze o fraza inteligibila? Jalnica figura!
2
1
Cinde dracu se mai uita si in gura astuia? Oricum o sa plece cat de curand cu totii!
3
0
Reactiile presedintelui trebuiesc sa fie mai explicite si foarte dure la adresa celor ce vor sa hacuiasca justitia.Se vede de pe Luna ca,olteanul penal dupa modelul Victor Orban si Erdogan,doreste incalecarea si golitea de autoritate a tuturor institutiilor importante ale statului.Si noi cetatenii care dorim o democratie normala si nu cacealmaua ciumei rosii,trebuie sa iesim in strada sa ne castigam drepturile.
5
0
daca vine altcineva in locul lui lui Kovesi si te baga la tzuhaus pentru cesele alea, cu ea esti scapat.
1
6
ai un vot data viitoare!
6
2
Care crede ca Romania e de capul ei in aceasta situatie geo-politica ... Ori e nebun ori nu a aflat de ce s-a nascut pe acest pamant... Amintiti-va cand Geoana a luat-o la muie de la bochetarul de Basescu,cand fraierul de Ponta si-a dat demisia sau cand sasul nostru si-a anuntat canditatura si a iesit presedinte...Rememora-ti toate astea si ve-ti intelege ceva...
4
0
Va multumim domnule presedinte klaus johanis pentru interventia dumneavoastra aveti un vot de la mine. va pup
4
7
Hanz de Romania,un papa lapte,un adormit care e pe post de pupaza la Cotroceni..tine cu dintii de scaun si il doare in pana de romani.si cica ne.am luat tara inapoi...ne.am luat.o pe dinapoi !
4
8
"O tin pentru ca vreau eu". Pentru cine mai avea iluzii legat de asta
8
2
Dute drkului tu si muista sefa impreuna cu klemm.In aceasta seara sa sa dus cu golaniile in dna si justitia plmele condusa de acesti golani de iohannis,kodruta ,lazar. Muie iohannis adio futingurile la munte escrocule.
8
12
Faruk Mutalap , ce faci umbli cu audi a7 prin zapada ? pe unde te duci lasi pozitia aprinsa, vrei sa pari mai interesant ciobanule? Vrei sa fii vazut ... chiria la miraj cand mi-o platesti? Acolo iti tii fetitele?
0
4
Am distinctii, am valoare, am diplome, sunt procuror comunist si sunt mandru. Execut ordine la partid, la tribunal, la curte. Sunt cel mai frumos din orasul acesta.
18
11

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510