REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Reacția primarului din Gorj, despre care se spune că ar fi fost drogat când a acroșat o femeie

Reacția primarului din Gorj, despre care se spune că ar fi fost drogat când a acroșat o femeie

Georgiana BOGLEA 20 mai 2024 | 11:34 335

Primarul comunei Stejari, Robert Păiuşi, care este cercetat de poliţişti după ce a acroşat, duminică, cu oglinda laterală a autoturismului o femeie şi a părăsit locul accidentului, s-ar fi aflat în momentul respectiv sub influenţa drogurilor.

Reactia primarului din Gorj, despre care se spune ca ar fi fost drogat cand a acrosat o femeie

După testarea la faţa locului, edilul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, a transmis poliția.

„În urma testării şoferului cu aparatul din dotare au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive. Menţionăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise", au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

Robert Păiuşi este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

„În cursul zilei, poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Băceşti. Din primele verificări efectuate de poliţiştii ajunşi la faţa locului a reieşit faptul că un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din comuna Stejari, în timp ce conducea un autoturism în satul Băceşti, a acroşat cu oglinda laterală un pieton (femeie), în vârstă de 24 de ani din aceeaşi localitate, părăsind locul producerii evenimentului rutier. În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate", a informat, duminică, IPJ Gorj.

Conducătorul auto a fost identificat la scurt timp de poliţişti şi testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Totul s-ar fi petrecut în urma unui incident de campanie între primar şi susţinătorii AUR.

Într-o filmare postată pe pagina lui de Facebook, Robert Păiuşi susţine că femeia nu a suferit nicio leziune.

„Sunt bine, am înţeles că persoana care spune că am lovit-o nu are nicio leziune, nici la mână, nici la coaste, a ajuns acasă mai devreme. (...) Ca să vă daţi seama unde s-a ajuns şi ce campanie fac ei (AUR - n.r.)", a spus edilul, conform stirileprotv.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510