REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Vin., 26 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6802
20.4° Constanța Vineri, 26 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6802
 

Reacţia SNPPC, după ce CSM l-a iertat pe Horodniceanu, după scandalul cu polițiștii din Iași

Reacţia SNPPC, după ce CSM l-a iertat pe Horodniceanu, după scandalul cu polițiștii din Iași

A.F. 8 noiembrie 2023 | 20:23 2110

Sindicatul național al polițiștilor și personalului contractual a reacţionat după ce Consiliului Superior al Magistraturii a respins acțiunea disciplinară exercitată de Inspecția Judiciară împotriva lui Daniel Horodniceanu în dosarul în care fostul șef DIICOT este acuzat că și-a folosit influența pentru a încerca să scape de amendă, după ce a fost oprit în trafic de către polițiști.

Reactia SNPPC, dupa ce CSM l-a iertat pe Horodniceanu, dupa scandalul cu politistii din Iasi Daniel Horodniceanu

„CSM a validat comportamentul procurorului Horodniceanu și a dat liber la astfel de comportamente din partea celor care se cred "deasupra legii"!

SNPPC apreciază că decredibilizarea Poliției Române are loc și prin astfel de comportamente care, din punctul nostru de vedere, se plasează mult deasupra legii, ori cel puțin imorale. Asemenea decizii nu pot duce decât la slăbirea autorității Poliției Române! 

Dacă ceea ce a făcut procurorul Horodniceanu este normalitate, atunci magistrații trebuie să ia aminte acest tip de comportament și să nu mai ceară moralitate de la români!

La intrarea în clădirea CSM, pe partea stângă este un panou pe care este scris art 16 din Constitutie: «Nimeni nu este mai presus de lege!» Prin decizia sa, CSM tocmai l-a dus în derizoriu! Vă propunem să îl completați cu sintagma: «cu excepţia domnului Horodniceanu!»“, au transmis reprezentranţii SNPPC.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Drogații magistrați, hoții și borfași, escrocii și prietenii interlopilor, pierd dosare pe banda la intervențiile celor păcăliți de acești drogați care se apară unul pe altul RUSINE, RUȘINE SA VA FIE ÎMBUIBAȚILOR, ACUM VREȚI ȘI INDEXAREA SOECIALELOR FURATE D8N BANII CALOR CARE MOR DIN LIPSA MEDICAMENTELOR ȘI A HRANEI. VREAU SA APUC ZIUA CÂND UN ASTFEL DE ÎMBUIBAT VA AJUNGE DUOA GRATII. AUZI NESIMȚIRE, PRETIND 30000 EURA PRIMA DE IESIRE KA PENSUE, PENSUE KA 47 DE ANI
7
0
Rușine, Rușine, Rușine , porcii ăștia nu merita in nici un fel atenția . Si ca acest individ sunt majoritatea in țara. Numai la PCA Galați sunt o groaza de infractori de acest gen in frunte cu p********l / i*******r Gâlcă care ,,aranjează” totul inclusiv examenele de angajare in sistem.
5
0
Eu m-am obishnuit deja cu deciziile judecatorilor date in interesul marilor infractori,asha ca nu sunt surprins problema este ca nimeni nu ii ia la intrebari pe judecatori pentru abuzurile lor si nici pe cei cu atribuzii de control din tara asta,ori unde nu exista controale si nici justizie infractori de tot felul prospera,iar oameni care muncesc sunt considerazi p****i;adica daca esti golan sau hotz esti schmecher sau deshtept daca muncesti esti un fraier care nu stie sa se descurce in viatza,pacat,imi pare rau de romani cinstizi care tzin in carca mulzimea de infractori de tot felul.
7
0
de porci umflati cu kkt ca asta in tara. Mwie !!!
4
0
egal pensionarii speciali vs platitorii de taxe/prostime. Rusine, rusine si iar rusine. Daca era in aceiasi ipostaza un cetatean normal deja era condamnat pentru trafic de influenta. Rusine justitie, rusine politicieni care proliferati aceste actiuni tocmai pentru a va proteja pe voi insiva.
8
0
Felicitari justitiei! Merita din plin pensii speciale ptr ca nu sunt egali in fata legii, ei sunt legea, sunt supremul absolut, Dumnezeii poporului. Ei nu se compara cu restul, cu sclavii, prostimea. Zilnic vedem imoralitatea justitiei, actului de justitie si injustetea reprezentantilor justitiei. Cine este in stare sa aduca acest popor pe calea dreptatii, cine este acel individ!?
11
0
Așa, și marea voastră vedetă sindicalistă Christian Ciocan ce a pățit după un episod asemănător, dar mai grav decât al lui Horodniceanu? Nimic, ba mai face și pe moralistul, în continuare, pe televiziuni. Ne lăsați?
8
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436