REPLICA ONLINE CONSTANTA

34.6° Constanța Joi, 18 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6794
34.6° Constanța Joi, 18 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6794
 

Reacție tranșantă imediat după ce Radu Drăgușin a refuzat-o pe Bayern

Reacție tranșantă imediat după ce Radu Drăgușin a refuzat-o pe Bayern

Victor ROTARU 12 ianuarie 2024 | 00:00 12930

Genoa şi Tottenham s-au înţeles pentru transferul lui Radu Drăguşin (21 de ani) la gruparea din Premier League, a anunţat celebrul specialist în MERCATO, Fabrizio Romano.

Reactie transanta imediat dupa ce Radu Dragusin a refuzat-o pe Bayern Radu Drăguşin

Londonezii vor plăti suma de 25 de milioane de euro pentru Drăguşin, la care se adaugă bonusuri de 5 milioane, ''acum foarte uşor de atins'', în înţelegere fiind inclus şi împrumutul fundaşului Djed Spence în Serie A, pentru care Tottenham va suporta salariul.

Genoa ar face astfel o afacere foarte profitabilă, având în vedere că l-a achiziţionat pe Drăguşin în vară de la Juventus pentru 5 milioane de euro plus bonusuri.

Radu Drăgușin a preferat oferta de la Tottenham în locul alteia făcute de Bayern Munchen, care era dispus să achite 30 de milioane de euro pentru internaţionalul român.

"Tottenham îi fură jucătorii lui Bayern!", au titrat jurnaliștii de la Bild.

"Așa cum Bild a anunțat, Bayern intrase în cursa pentru transferul starului lui Genoa, Radu Drăgușin. Oferta cuprindea un pachet care se ridica la aproximativ 31 de milioane de euro, dar fundașul central a ales-o pe Tottenham în detrimentul lui Bayern.

Așa cum a anunțat expertul Fabrizio Romano, transferul românului la Sprus este făcut. Conform ultimelor informații, clubul englez și-ar fi mărit oferta la 30 de milioane de euro, în cursul nopții. Genoa îl va primi și pe fundașul Djed Spence, sub formă de împrumut, cu o clauză de cumpărare de 10 milioane de euro. Suficient pentru ca gruparea din Serie A să accepte propunerea.

Drăgușin s-a lansat la Juventus, dar nu a 'explodat' acolo. În vară, el a ajuns la Genoa, pentru 5,5 milioane de euro, și a strălucit. În 6 luni, cota lui de piață a crescut de la 8 la 20 de milioane de euro, conform transfermarkt. Acum, talentatul fotbalist s-a transferat din nou și poate juca rapid un rol important pentru Tottenham, care are probleme cu accidentările în defensivă.

Tottenham i-a luat fața lui Bayern în cursa pentru transferul lui Drăgușin. Soarta lui Eric Dier este acum clară.", a mai notat celebra publicație germană.

La Tottenham, Radu Drăgușin va încasa un salariu de 2,8 milioane de euro pe an, scrie jurnalistul Nicolo Schira.

Contractul pe care Radu Drăgușin îl va semna în cursul zilei de miercuri, 10 ianuarie, se întinde până la 30 iunie 2029, potrivit digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510