REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Reacții după momentul în care Babasha a fost huiduit la concertul Coldplay

Reacții după momentul în care Babasha a fost huiduit la concertul Coldplay

Deria ISLEAM 14 iunie 2024 | 00:00 897

Mai multe reacții au apărut după momentul în care Babasha a fost invitat de Chris Martin, solistul trupei Coldplay, la Arena Naţională din București pentru a cânta împreună. Maneaua „Păi Naa” a stârnit huiduieli, iar comentariile de pe reţelele sociale au fost diverse,  însă cele mai multe au criticat momentul. Adrian Despot, solistul trupei „Vița de vie”, care este una dintre cele mai longevive și cunoscute trupe de rock din România, a scris pe rețelele sociale despre Babasha: „Te invidiez că nu am fost eu în locul tău, să mă scald în oceanul ăla de ipocrizie”.

Reactii dupa momentul in care Babasha a fost huiduit la concertul Coldplay

Momentul care a avut loc la cel mai așteptat concert al anului din România a avut reacții din partea mai multor persoane din România. Adrian Despot a scris într-o postare de pe contul lui de pe rețeaua socială Facebook: „Cea mai bună pe care am auzit-o e că <<au venit Coldplay și, în zi de sărbătoare, în loc să prezinte părinților soția noastră, au prezentat amanta!>>. Live & learn, corporate earthlings, care este cu adevărat valoarea trendului yt și, în general, a mult doritelor cifre pe care le produce un artist de moment în digital, singura unitate de măsura pe care o aveți la îndemână. Cât despre Babasha, bravo, dude! Ba chiar te invidiez că nu am fost eu în locul tău, să mă scald în oceanul ăla de ipocrizie”. „Un concert e un act artistit, poate fi bun, rău, dar atât timp cât nu trece de niște bariere ale bunului simț, nu văd unde e rușinea. Omu’ n-a injurat, nu și-a băgat, a fost pe dor si jale. Ne putem da cu părerea, dar habar nu avem cum s-a luat decizia și cum s-a ajuns la situația asta. Cei care sunt familiarizați cu ultimul an de turneu Coldplay, știu că trupa invită, integrat în show-ul său, un artist local. Ăsta a fost la noi, nu vă mai flexați cu rușine și alte epitete. Acum nu văd nicio rușine nici în faptul că juma de stadion a huiduit. S-o lăsăm mai ușor pe asta cu elitele, Coldplay nu-i neaparat pentru elite, e pentru stadioane. Dar… Oamenii au plătit bilet, au dreptul s-o facă. Să știți că se fluieră și la Scala din Milano”. a scris pe pagina sa de Facebook Mihai Dinu, realizator Radio Europa FM. Jurnalistul Cătălin Striblea a scris, tot pe pagina sa de pe rețeaua socială Facebook: „Nu cred că Martin se sperie de rasism, că asta a fost. Şi nici nu ne-am făcut de ruşine. Au văzut cetăţenii ăştia rasism în Anglia şi America de suntem noi copii. Dar îmi pare rău că odată cu fluierăturile a fugit bucuria. Oamenii aceştia doi s-au simţit bine împreună şi au vrut să facă un moment memorabil. De altfel, tot concertul este o bucurie. Am văzut trupe mari multe, la Bucureşti şi în altă parte. Unele cântă imnuri, altele au forţă, unele sunt trupe cult, definitorii. Dar Coldplay este doar bucurie. Am văzut oameni plutind la începutul concertului. Oamenii aceştia cântă şi pictează în acelaşi timp cu mii de culori. E cel mai frumos concept de concert pe care l-am văzut. Fericirea era pe chipul lor şi a lui Martin. <<Mulţumesc că m-aţi aşteptat 25 de ani.>> Bucuria asta a fugit. Jumătate de oră după abia a mai vorbit cu publicul. De unde stăteam am văzut caravana de maşini pregătită de plecare chiar de la acel moment". Acesta a mai scris, despre Babasha: „Copile, nu pune la suflet, ai fost bun. Şi nu toată ţara te fluieră!”. Alte reacții au apărut în mediul online. Gabriel Diaconu, un medic din România, a scris: „Când trauma e o manea, eu mă simt bine-n țara mea”.

Momentul a avut loc în timpul concertului trupei Coldplay, cel mai așteptat din România în anul 2024. Chris Martin, solistul trupei britanice, l-a invitat alături de el pe scenă pe Babasha, care a cântat maneaua „Păi Naa”, aflată pe locul 1 în trending pe Youtube în România, având 6.925.457 de vizionări. Fanii trupei au huiduit momentul, fiind pentru prima dată când Coldplay a primit astfel de reacții în concertele lor, conform digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Huiduielile au fost inclusiv pentru bulangiii de la Coldplay. Coldplay sustine de la LGBTQ pana la Green Deal toate subiectele controversate ale progresistilor. Cand i am vazut prima data ca poarta culorile curcubeului m am k*t in gura lor
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510