REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.5° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
23.5° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Rebel Wilson s-a logodit cu iubita ei, Ramona Agruma

Rebel Wilson s-a logodit cu iubita ei, Ramona Agruma

Valentina CAMARA 21 februarie 2023 | 00:00 383

Rebel Wilson a dus povestea de dragoste dintre ea și Ramona Agruma la următorul nivel. Actrița și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe iubită la Disneyland. Vedeta și partenera ei s-au logodit într-un cadru romantic. Cum a împărtășit vestea cu fanii de pe rețelele de socializare.

Rebel Wilson s-a logodit cu iubita ei, Ramona Agruma

Rebel Wilson are toate motivele să radieze de fericire. Actrița și partenera ei au trăit momente emoționante în vacanță. Cele două au făcut un pas important în povestea lor de iubire.

Rebel Wilson s-a logodit cu Ramona Agruma la Disneyland

Actrița este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește multe momente importante cu persoanele care o urmăresc în mediul online. De data aceasta, Rebel Wilson a postat pe Instagram două fotografii cu momentul în care a cerut-o în căsătorie pe iubita ei, dar și un mesaj emoționant.

„Noi am spus DA!”, a scris Rebel Wilson pe Instagram.

Rebel Wilson, în vârstă de 42 de ani, a avut mare grijă să o surprindă pe partenera ei cu o cerere în căsătorie romantică. Cele două s-au logodit într-un peisaj de vis, cu multe flori și petale de trandafiri.

Vedeta a postat imagini cu inelul de logodnă

Actrița nu s-a putut abține și și-a împărtășit bucuria cu fanii. Rebel Wilson a postat o imagine șu cu inelul de logodnă cu care a surprins-o pe iubita ei. Bijuteria aleasă este din aur alb și are un diamant mare.

Toți fanii știu că vedeta este mai fericită ca niciodată de când este într-o relație cu Ramona Agruma. Cele două se bucură de multe momente speciale împreună și au mare grijă să se sprijine atât la bine, dar și la greu.

Pentru un eveniment atât de important, Rebel Wilson și iubita ei au purtat bluze albe, cu dungi roz, pe care se pute observa o inimă neagră. Vedeta radiază de fericire de când partenera ei a spus marele „DA”. Cele două au avut parte de clipe romantice în apropierea castelului de la Disneyland, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303