REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Recidivist trimis la pușcărie, după ce a amenințat polițiștii pe plajă!

Recidivist trimis la pușcărie, după ce a amenințat polițiștii pe plajă!

Victor ROTARU 12 octombrie 2023 | 00:00 2048

Iulian P., un bărbat din Constanța, a încercat să-și măsoare mușchii cu Poliția Locală, dar și cu cea națională, ieșind destul de șifonat. Iulian P. venise cu câinele pe plajă, iar oamenii aflați la mare au sunat imediat la poliție, fiind speriați de prietenul patruped al lui Iulian P. Ajunși la fața locului, polițiștii locali nu au găsit nici un sorț de izbândă, unul dintre aceștia fiind amenințat de către Iulian P., bărbatul spunând că va emite o ordonanță pentru reținerea polițistului, spunându-i chiar că-l va suna și pe primar. 

Recidivist trimis la puscarie, dupa ce a amenintat politistii pe plaja! Foto cu rol ilustrativ

Totul s-a întâmplat atunci când doi polițiști locali au fost sesizați să intervină pe o plajă din zona Reyna, acolo unde mai mulți cetățeni au reclamat prezența unui câine rasa Husky pe plajă. Ajunși la fața locului, cei doi polițiști locali au cerut persoanele care însoțeau animalul să se legitimeze, dar au refuzat, invocând faptul că sunt minore și că doar în prezența tatălui lor se vor legitima. Între timp, la fața locului a sosit Iulian P., care a precizat că este tatăl celor două fete care erau cu câinele pe plajă. 

Prin urmare, un polițist local i-a solicitat lui Iulian P. să se legitimeze, însă acesta a refuzat, spunând că sună la 112, pentru că Poliția Locală nu are autoritate și nu se legitimează până nu vine poliția națională. În continuare, cei doi poliţişti locali au încercat să-l extragă pe bărbat din mulțime, întrucât se crease agitație, rugându-l în mod repetat să meargă să ducă animalul de companie la mașină și să se legitimeze, însă a refuzat, spunându-i fiicei sale să îi dea telefonul pentru a-i apela pe primarul în funcţie al municipiului Constanţa, (Decebal Făgădău, la acea vreme, n.r.) întrucât agenţii poliţiei locale ar fi avut un comportament jignitor. 

Ulterior, la faţa locului au sosit organele de poliție din cadrul Secției 1 Poliţie Constanța, iar Iulian P. le-a înmânat cartea de identitate. Polițistul local a solicitat legitimarea fiicei lui Iulian P., iar când a auzit asta, bărbatul i-a spus poliţistului local că va da imediat o ordonanță prin care îl va reține, dacă „se leagă” de copilul său. La un moment dat, Iulian P. a ridicat mâna gesticulând, polițistul local i-a atins mâna, cu scopul de a i-o direcţiona în jos, motiv pentru care bărbatul i-a spus poliţistului local: „Ia mâna de pe mine! Dacă o dată mai pui mâna pe mine, te bat cu mâna aia!” 

Recidivist trimis la puscarie, dupa ce a amenintat politistii pe plaja! Foto cu rol ilustrativ

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să îl condamne pe Iulian P. la 1 an de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. În urma contopirii cu celelalte pedepse (loviri și alte violențe și tulburarea ordinii şi liniştii publice), Iulian P. urmează să ispășească o pedeapsă de 3 ani și 3 luni de închisoare, în regim de detenție. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vreau sa lucrez legal, la bordel, pe camera cu executare.
0
0
asa ar trebui sa se intample in lumea civilizata, cine nu respecta legea, la puscarie pe camera cu executare
2
1
Care nu respecta legea si oamenii ei legati si batuti crunt cum fac altii din tari in care legea este lege
4
1
sper sa incapeti pe mainile lui dinca, si voi si copiii vostri.
10
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166