REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Reclamații în lanț la un hotel de pe litoral: „N-aș sta în cocina asta nici dacă m-ar plăti ei“

Reclamații în lanț la un hotel de pe litoral: „N-aș sta în cocina asta nici dacă m-ar plăti ei“

A.F. 3 septembrie 2023 | 00:00 6188

Mulți turiști care au ales Eforie Nord și au fost cazați într-un hotel de 3 stele, Club Dunărea, renumit pentru piscinele sale exterioare, s-au plâns de condițiile de acolo. Totul a pornit de la postarea unei femei care a atras atenția cu privire la neregulile cazării. Ulterior, alți internauți și-au spus propria poveste.

Reclamatii in lant la un hotel de pe litoral: „N-as sta in cocina asta nici daca m-ar plati ei“

Turista, abia întoarsă din concediu, a spus pe un grup destinat celor care caută vacanțe că a fost profund dezamăgită de experiența trăită.:

„Pentru cine are de gând să meargă la hotelul de 3 stele, Club Dunărea, Eforie Nord, poate alegeți altceva. Baia este foarte mică, este mizerie peste tot, păienjeni, toaleta este infectă, cabina de duș stă să cadă, faianța este crăpată. Poate aveți o cameră mai bună, dar camera din poze 602, arată ca 603”.

Reclamatii in lant la un hotel de pe litoral: „N-as sta in cocina asta nici daca m-ar plati ei“

Bătaie de joc la hotelul din Eforie Nord. Ce nereguli au semnalat turiștii

O altă turistă s-a plâns atât de condițiile de cazare, cât și de personal. Femeia a specificat că a fost cazată la hotelul de 3 stele din Eforie Nord în urmă cu doi ani:

Reclamatii in lant la un hotel de pe litoral: „N-as sta in cocina asta nici daca m-ar plati ei“

„Am fost ultima oară în 2021 la hotel. Chiuveta era crăpată, ușa de la duș era defectă. Pe lângă acestea, baia și balconul erau extrem de mici. Am înțeles că au renovat, dar nu camera ar fi singura problemă, deci nu m-aș mai întoarce”.

O altă tânără a subliniat că nu ar merge la cazarea rău-famată nici măcar dacă serviciile ar fi gratuite și ar primi bani ca să le treacă pragul.

Reclamatii in lant la un hotel de pe litoral: „N-as sta in cocina asta nici daca m-ar plati ei“

„N-aş sta în cocina asta nici dacă m-ar plăti ei! Concediu înseamnă să mă simt bine, nu să îmi vină să vărs când intru în baie și să nu pot să fac un duş după plajă!”, spune ea.

Condiții deplorabile la camera „de lux”

În discuție a mai intrat o altă turistă, care și-a spus povestea petrecută chiar în urmă cu câteva zile. Femeia a plătit mai mult pentru o cameră ce promitea luxul. Într-adevăr, a avut parte de o baie renovată, dar mirosul de la cazare era insuportabil. De asemenea, într-un sejur de 7 zile, nu a venit nimeni să schimbe lenjeria de pat.

Reclamatii in lant la un hotel de pe litoral: „N-as sta in cocina asta nici daca m-ar plati ei“

„Stați liniștiți, eu am avut cameră dublă „de lux”, o baie renovată, însă mizerabilă, cu miros de canal. S-a dat cu mopul, s-au dus gunoaiele și ne-au pus hârtie igienică, atât! Camera C 21-02. Am cumpărat de la Lidl deodorante, dar fără succes. Lenjeria nu s-a schimbat în 7 zile”, a transmis turista din Eforie Nord.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un calic a dat dislike la comentariu meu de mai jos, el nu a inteles ca la romanica din pakate asa merge, prefera sa stea cu plosnitele la kur pt zece lei. El a platit!!!
0
0
Pentru beschimbarea lenjeriei de pat, e vina turistului roman. Cine a umblat prin hotelurile de pe litoral stie ca in prima zi trebuie sa dai zece lei (doar zece) la femeia de servici de pe palier si ti se schimba lenjeria din doua in doua zile si ai curatenie zilnica. Adica o treime din un suc baut la o terasa! De 40 de ani e probata de mine si a functionat peste tot!
1
1
DE CE NU DEPISTATI PESTELE DE SUB MINE CARE POSTEAZA ACESTE MESAJE DE ATATA TIMP? AVETI SI VOI BENEFICII?
6
1
Vrei senzatii noi in SEX? Acestea sunt pur și simplu picături magice care vă vor duce viața sexuală la un nou nivel. Doar încercați și nu veți regreta niciodată -----> mub.me/sblog
0
3
Tanti Corina Martin asa vrei sa-ti vina turistii pe litoral ?
11
1
Foc , dati le foc am mai spus asta Foc !
8
0
Daca n-aveti minte si va lasati jerfuiti de cipanzei, pe litoralul romanesc. Ia sa fie pauza de turisti vreo 3 ani, sa vedeti cum renoveaza si nu mai vand mancare imputita.
12
0
Acolo au fost cazați ucrainieni pana sa înceapă sezonul! Ce mai contează restul? Bani sa iasă! Prostanul de fiu'sau se plimba cu rs-ul galben și oprește ostentativ sa își cumpere cafea de la tonomat! Ar merge penetrat milfeta văduvă! Se zvarcoleste în mormânt nea Emil!
10
1
nu stiu unde este adevarul. curat trebuie sa fie. avem organe de control? cit au dus acasa?
9
1
Dnei partroane nu ii mai ajungi cu prajina la nas,masini schimbate in fiecare an,dar ea chiar habar nu are de imputenie?
11
0
Cocina m***********a
12
0
Este hotelul de lux al membrilor PNL.
16
1
frumos, gresie, faianta
13
2

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677