REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Record de credincioşi la hramul Sfintei Parascheva: 65.000 de oameni, aliniaţi pe 5 km

Record de credincioşi la hramul Sfintei Parascheva: 65.000 de oameni, aliniaţi pe 5 km

Ana Maria LIPAN 14 octombrie 2023 | 11:14 1976

A sosit și cea mai importantă zi a pelerinajului de la Iaşi, ziua hramului Sfintei Parascheva. Azi noapte în doar câteva ore rândul celor veniţi să se închine la sfântă a crecut de la 10 mii, la 65 de mii de pelerini. 

Record de credinciosi la hramul Sfintei Parascheva: 65.000 de oameni, aliniati pe 5 km

Oamenii spun că exact pentru asta au venit, pentru a sta cât mai multe ore la rând, simt că osteneală merită şi pentru că au făcut acest efort le vor fi ascultate rugile. Cei care se închină în aceste momente la baldachinul îmbrăcat cu flori, unde se află racla cu moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva nu au avut chiar atât de mult de aşteptat, acum 12-13 ore s-au aşezat la coadă, însă, cei care s-au aşezat seara trecută abia sunt la jumătatea traseului şi vor avea un timp de aşteptare care va depăşi cel mai probabil 24 de ore, scrie observatornews.ro.

O parte din ei nu vor putea ajungă azi la raclă

Cei care se aşează în aceste momente, nu vor mai ajunge să se închine astăzi, pe 14 octombrie aşa cum şi-ar fi dorit majoritatea, ci abia mâine dimineaţă sau după-amiază, depinde cât de mulţi vor mai venit pe parcursul acestei zile.

Record de credinciosi la hramul Sfintei Parascheva: 65.000 de oameni, aliniati pe 5 km

Sunt nişte cifre fără precent, ne spuneau cei care au organizat pelerinajul. Era de aşteptat ca un număr mare de pelerini să ajungă aici fiindcă se află în weekend sărbătoarea în acest an, dar cifrele depăşesc cu mult aşteptările.

30.000 de oameni, aşteptaţi la Sfânta Liturghie

Imediat va începe şi Sfânta Liturghie pe Bulevardul Ştefan cel Mare. Se estimează că acolo vor participa 30.000 de persoane, în acelaşi timp, atât forţele de ordine cât şi preoţii de aici îi roagă pe oameni să aibă răbdare înainte de toate, pentru că este lung acest drum, 5 km de rând şi o lungă aşteptare şi e posibil ca la un moment dat aşteptarea să îţi spună cuvântul.

Nicolae Ciucă și mai mulţi miniştri liberali au fost prezenți

Nicolae Ciucă și mai mulţi miniştri liberali s-au alăturat pelerinajului la moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva.

Record de credinciosi la hramul Sfintei Parascheva: 65.000 de oameni, aliniati pe 5 km

Președintele PNL a fost însoţit la Iaşi de mai mulţi miniştri liberali, între care Marcel Boloş (ministrul Finanţelor), Adrian Veştea (ministrul Dezvoltării) şi Mircea Fechet (ministrul Mediului).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti atat de idioot incat tu nu intelegi ca fix cu ajutorul fizicii cuantice, a electronilor, tu trimiti mesajul asta idiot in care sa blamezi stiinta. p*****a pwula a fost la curu lui ma-ta cand te-a cacaat. Cum sa ai tu capacitatea sa intelegi complexitatea fizicii si a universului cand creierul tau lipsit de circumvolutiuni accepta existenta unei entitati spirituale si pune la indoiala progresul stiintific. Stiinta este incompatibila cu religia. Biserica a ars pe rug in piata publica o gramada de personalitati istorice deoarece si-au permis sa gandeasca si sa contrazica biserica. Cu tot respectu , sa-mi bag pwula-n tine si-n religia ta. Datorita oamenilor cu orizonturi limitate ca tine exista razboaie, saracie, foamete in lumea asta. Cum kkt se face ca tarile cele mai dezvoltate sunt fix tarile cu procentajul cel mai ridicat de ateism. Religie = idiotentie. MARS !
10
4
Daca vreun popa dintre cei care cara racla sau cei care ii insotesc este iubitor de argintzi sau farizeu nu va fi nici o minune,cu asha preotzi pacat de oameni carora doar atat le-a ramas credinta in Dumnezeu caci de minciunile politicienilor sau saturat.
8
1
Bosonul pulii. Ba, nu bate campii cu cuvinte pe care nu le intelegi. Crezi, ca daca ai dat copy paste dintr-un articol esti mai destept. Nicaieri in lumea asta, marii oamenii de stiinta nu au blamat religia si nu au facut misto de ea. Mai ales ca teoria evolutiei are o veriga lipsa si ca singurul tau boson pe care il ai in cap inca nu a aratat cu certitudine ca cea mai mica particula a universului pana acum a contribuit si la aparitia omului! Nu bate campii si nu induce lumea in eroare. Daca ziceai ca religia interpretata dupa cum vor popii si dusa la extrem face rau, iti dadeam dreptate. Asa, cand amesteci lucrurile si le spui partinitor iti zic doar ca esti la fel de p***t ca un bosson. Sau ca un muon. Daca tot te dai inteligent, sper ca stii ce e ala.
5
8
Cica tov Parascheva face minuni doar între orele 7,30 și 8 dimineata. Atunci trebuie pupate ciolanele. După ora 8 adio miracole și restu de la coada pupa ce vrea. Se spune ca adevaratele miracole se produc la pupatul coccisului. Mortua est!
5
7
Se vede foarte clar ca religia, oricare ar fi ea, tampeste! Cand o sa dispara toate religiile atunci o sa fie pace si liniste pe pamant! Spor la pupat mortaciuni si inchinat la personaje imaginare din cer!
10
3
La cate milioane de asa zisi credinciosi s-au perindat pe la moaste ar trebui sa fie spitalele si cimitirele goale.Nu prea e mare diferenta dintre noi si Palestina
14
4
E buna si treaba asta pentru spirit , dar cu stomacul ce facem , pentru scumpirile care sunt la mincare , benzina , etc , pentrumarirea pensiiilor pe contributivitate nu iesim in strada , nu iesim ca la magistrati le a marit pensiiile in 3 luni cu 25%, Rusine popor roman !
17
2
2023. Altii fac teste in acceleratoare de particule pentru a afla mai multe despre bosonul higgs si campurile cuantice. Altii trimit sonde pe asteroizi. Noi ne strangem cu zecile de mii si pupam cadavre. Uneori ne taram in coate in jurul bisericii precum viermii. Vai mama noastra de popor indobitocit..
18
4
Ar iesi in numar asa de mare cand cei de la guvern fura cu siguranta n ar mai muri cu zile in spitale si chiar ar fi ajutati, daca ar iesi tot asa in strada, austriecii omv n ar fi pus mana pe resursele tarii si am fi trait si noi bineeee... nu ar mai trebui sa ne tocim genunchii in fata unei decedate pt a ii ajuta
18
4
DACA ERA PROTEST NU VENEA UNU DINTRE AIA!!!
21
2
Ce cauta acolo asa zisă clasă politica ceva voturi? Că ei au adus țara în halul care este,, sărăcie, corupție, diferențe sociale între bugetari și angajații din privat, Atât timp cât stăm cu capul aplecat și pupam toate moașele no să fie nici o schimbare, Că ei tot aia o să facă ce fac de 30 ani, Deșteaptă-te romane din somnul cel de moarte în care te adâncira a tai Conducători, vă zice ceva?
20
2
cand te imbeti cu apa rece esti manipulat din toate partile........
14
5

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166