REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.7° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
31.7° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Regina Întunericului a divorțat după 20 de ani de căsnicie: Are de împărțit o avere uriașă

Regina Întunericului a divorțat după 20 de ani de căsnicie: Are de împărțit o avere uriașă

A.F. 30 mai 2024 | 00:00 289

Veste uimitoare în showbiz! Regina Întunericului, Gabriela Lucuțar, a divorțat. Lucuțar e una din prietenele cu care Anamaria Prodan s-a afișat extrem de des imediat după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Nimeni nu știa însă că și căsnicia ei scârțâie.

Regina intunericului a divortat dupa 20 de ani de casnicie: Are de impartit o avere uriasaGabriela Lucuţar

Recent, Gabriela Lucuţar a fost invitată în cadrul podcastului „Realităţi cu Niculescu”, în care a dezvăluit că la baza deciziei sale de separare stă nefericirea din cuplu.

„După 20 de ani de căsnicie şi trei copii minunaţi, întâmplarea a făcut… eu fiind o familistă convinsă şi o femeie care nu şi-a înşelat niciodată soţul şi nu s-a uitat la bărbaţi decât aşa, prieteneşte, am ajuns să divorţez.

M-am gândit şapte luni dacă să fac pasul ăsta sau nu. La momentul acesta, eu sunt… după ce a trebuit să pierd 70% din munca mea, de 18 ani… el fiind administrator în firmă… eu trebuia să rămân cu firma, categoric, asta e viaţa mea! După copii, asta este viaţa mea!”, a spus Gabriela Lucuţar, potrivit Unica.

Regina Întunericului nu a dat detalii despre sumele de bani cu care a rămas, însă a punctat că în urma partajului i-au revenit copiii.

„Mulți vor spune că nu mă mai satur de bani. Așa a vrut Dumnezeu și o fac din suflet și cu cea mai mare dăruire și am sacrificat absolut tot.(…) Nu am avut de 18 ani de zile sărbători. Nu am avut vacanțe. Eu nu știu cum este să mergi în străinătate într-o vacanță, copiii mei nici atât. Nu mi-am permis luxul să îmi abandonez meseria nicio secundă, pentru că tot ceea ce fac, o fac pentru că așa a vrut Dumnezeu și o fac din suflet și cu cea mai mare dăruire. Am sacrificat absolut tot. (…)”, a mai spus Gabriela Lucuțar în cadrul podcastului „Realităţi cu Niculescu”, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cat minte javra asta
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436