REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
20.9° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Reglare de conturi în Mangalia, cu urmăriri în trafic și bâte! Detalii din dosar

Reglare de conturi în Mangalia, cu urmăriri în trafic și bâte! Detalii din dosar

Replica API 16 mai 2022 | 00:21 7398

Membri ai clanului Mustafa din Mangalia, respectiv Osgian, Iunuzbei, Tamer și Emuran dar și Cocâlea Elvis au fost trimiși în judecată pentru încăierare și tulburarea liniștii publice, după un scandal în Mangalia. Cocâlea Elvis a primit o amendă penală de 6000 de lei, în timp ce bărbații din clanul Mustafa au primit câte 7200 de lei fiecare. Sentința a fost dată pe 13 mai 2022, și nu este definitivă. Cei cinci s-au agresat fizic între ei, pe bulevardul 1 Decembrie din Mangalia. Potrivit informațiilor noastre, totul a pornit de la o femeie, care ar fi fost iubita unuia dintre ei, s-au despărțit, iar acum ar fi într-o relație cu alt bărbat, din același ”clan”.

Elvis Cocâlea

Potrivit imaginilor de pe camerele de supraveghere, incidentul a început cu o urmărire în trafic, între un Volkswagen Phaeton și un Audi. După ieșirea autoturismelor din raza camerelor, se observă doi dintre inculpați în timp ce se lovesc cu pumnii și picioarele. În peisaj apare apoi și Elvis Cocâlea, care aleargă după autoturismul Volkswagen Phaeton ţinând în mâna dreaptă o sabie şi adresând cuvinte jignitoare şi ameninţări cu moartea, la adresa celor din maşina după care alerga, reușind chiar să lovească mașina cu sabia. La încăierare au participat toți cei cinci inculpați, în urma conflictului toți fiind transportați la spital. Pe parcursul cercetărilor penale, în faza de urmărire penală, inculpaţii au avut o atitudine sinceră, recunoscând săvârşirea faptelor reţinute în sarcina acestora. Cu ocazia cercetărilor ce au fost efectuate la locul săvârşirii faptei, au fost ridicate următoarele obiecte: o bâtă tip baseball, de culoare maro deschis cu dungă portocalie înspre mânerul acesteia; un cuţit; o şapcă și un spray paralizant.

Având în vedere poziţia procesuală exprimată de inculpaţi, în sensul că recunosc în totalitate faptele reţinute în sarcina acestora, instanţa s-a orientat către o pedeapsă cu amendă penală pentru fiecare dintre aceștia. Astfel, Elvis Cocâlea a primit 6000 de lei amendă penală, în timp ce bărbații din clanul Mustafa au primit câte 7200 de lei. Sentința a fost dată pe 13 mai 2022 și nu este definitivă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce t****i jjegosi,tatuati si scirrbosi.ar iesi ceva sapun din ei!
0
0
Ce p****i santeti ca nici cu camere de supraveghere nu sunteti in stare sa gasiti adevaratul vinovat. Vedeti saracilor de militieni ca Tamer alerga cu sabia in mana si facea pe smardoiul nu Elvis nu mai bagati lumea aiurea nevinovati
0
0
Nu fiti magari
1
0
E vai de ea
0
0
Infractorrilor pulllitia doarme
0
0
... seful Politiei Mangalia , un incompetent , ce face ? El isi urmareste politistii sa-i parasca la neveste daca merg la sprit si de infractori nu prea are el timp , vrea olteanu stramb functie de adjunct la I.P.J. Cta !!!
1
0
La ghilotina cu jmecheri
1
0
Ciorile astea fumeza tigari la bucata
1
0
Pentru ca au fost lasati sa faca ce vor si pentru ca niste cacati care se cred ziaristi i-au ridicat in grad .
0
0
La munca cu voi
0
0
Jwguriii ordinnnare
1
0
O adunatura de labagii!
0
0
Trebuie sa fac curat ca eu ca Beinur omul nu mai are timp de cand a fost impuscat saracu de iel. O sa sterg pe jos cu acesti hoti
0
0
t****i turci barbositatuati si scirbosi.s.au umflat gogosile in ei
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365