REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Dum., 7 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6783
30.4° Constanța Duminică, 7 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6783
 

Reglare de conturi între clanurile de interlopi din Medeea, pentru o taxă de protecție de 50.000 de lei. Video

Reglare de conturi între clanurile de interlopi din Medeea, pentru o taxă de protecție de 50.000 de lei. Video

Virgil STOIAN 2 iulie 2024 | 00:00 31751

În cartierul Medeea există de ani buni un conflict între familiile Petrache și Căldăraru. Potrivit celor din familia Căldăraru, cei din familia Petrache percep taxă de protecție. Totul a culminat cu evenimentul din noaptea de Înviere, atunci când Petrache Nixon, Petrache Ciprian și Ciprian Valodi ar fi pătruns peste cei din familia Căldăraru și ar fi deposedat-o de 3.000 de lei pe Căldăraru Lovența, însă taxa de protecție ar fi de 50.000 de lei.

Reglare de conturi intre clanurile de interlopi din Medeea, pentru o taxa de protectie de 50.000 de lei. VideoCiprian Petrache

Conflictul dintre cele două familii ține cam de opt ani de zile, timp în care cele două familii au comis ilegalități împreună, pentru care membrii au fost și condamnați. De această, se pare că familia Petrache ar fi cerut taxa de protecție și pentru că familia Căldăraru ar fi refuzat să plătească, s-ar fi ajuns la violare de domiciliu și apoi amenințări, Petrache Nixon, Petrache Ciprian și Ciprian Valodi înarmați cu cuțite și topoare năvălind peste Căldărari și fugind cu 3.000 de lei. „Totul s-a întâmplat în noapte de Înviere. Au intrat peste noi trei bărbați și o femeie, și i-au luat surorii mele, Căldăraru Lovența, 3.000 de lei. Banii i-a luat Petrache Ciprian, ei au intrat în casă și au cerut taxă de protecție. Apoi ne-au amenințat că vor bani, taxă de protecție de 50.000 de lei, noi suntem familia Căldăraru avem un conflict mai vechi cu familia Petrache de vreo 7-8 ani. În trecut le-am mai dat taxă de protecție de frică. Ciprian Valodi este arestat în altă cauză, a intrat în casă peste un unchi de-al meu și l-a luat cu forța. Petrache Nixon și Petrache Ciprian sunt în libertate”, a declarat un membru al familiei Căldăraru pentru Replica.

Reglare de conturi intre clanurile de interlopi din Medeea, pentru o taxa de protectie de 50.000 de lei. Video
În concluzie, clanurile Petrache și Căldăraru se „iubesc” la nebunie, cu cuțite, topoare și taxe de protecție. Rămâne de văzut cât mai va mai dura acest conflict, având în vedere că, din când în când, câte un membru al celor două familii înfundă pușcăria.

Video 1:

Ciprian Petrache intră înarmat, cu un ditamai cuțitul, în casa Căldărarilor, pentru a solicita taxa de protecție.

Video 2:

Membrii clanului Petreche intră peste Căldărari, fiind surprinși de camerele de supraveghere. Odată intrați, aveau să ia cu forța 3.000 de lei de la Căldăraru Lovența.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cineva normal poate locui în acel cartier?
2
0
Sa vin sa va potolesc ?
3
0
De ce nu se omoară ei între ei de la cel mic până la cel mare să scăpăm odată pt totdeauna de rasa asta împuțită
14
2
de unde avea inaripata loventza 3000 de lei din ajutoare ???
12
3
Nu ma ctin,militzieni nu platesc ci primesc taxa de protectzie de la ashazishi interlopi pentru ca sa ii lase pe ashtia sa ishi faca de cap,militzianu ia banu si nu shtie,nu a auzit si nu a vazut nimic ilegal pe raza de actziune a "blonzilor".
19
1
Marunti care trebuie opriti! Organele abilitate sa intervina si sa le dea sa nu poata sa duca!
10
1
militienii din zona, platesc si ei taxa de protectie?
21
0
Cine sunt expiratii astia bhai? Asta e stire? Niste obezi burtoși care abia târâie niste bășini după ei sunt interlopii noștri? Ce rușine, ce știre tristă, nici interlopi nu mai are Constanța noastră!!!
33
3
Va electrocutez pe toti, cine e coco il astept la interval
10
16
Nu te poti apara in propria casa, talharul are mai multe drepturi decat proprietarul !
41
0
OBOSITI asra SUNT!Jeguri umane care trebuiesc TOPITI!
40
0
Borate, merita sa facem sapun din ei
51
0
Selectie naturala! Lasati inaripatele sa faca ce vor, sa se secteze natural.
45
0
Sapun!
54
1

REPLICA

LOTO

6/49
41204322547
5/49
4127222411
joker
2613312113