REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Regulamentul de acces în Peninsulă a ajuns la Curtea de Apel!

Regulamentul de acces în Peninsulă a ajuns la Curtea de Apel!

Mirela PASCAL 8 mai 2023 | 00:00 1386

Pe 31 martie a.c., judecătorii din cadrul Tribunalului Constanța au anulat regulamentul zonei Peninsulare. Este vorba despre cererea înaintă de mai multe persoane fizice, dar și de Parohia Sfântul Nicolae Vechi și Parohia Sfântul Anton de Padova, de anulare a HCL 294/2021. Numai că războiul nu a fost definitiv, așa că litigiul a ajuns la Curtea de Apel Constanța.

Regulamentul de acces in Peninsula a ajuns la Curtea de Apel!

Regulamentul prevede permiterea accesului în centrul vechi doar vehiculelor rezidenților și mașinilor care deservesc activități economice sau acoperă un regim special de intervenții și servicii. Regulamentul stabilește și accesul mașinilor celor care participă la evenimente religioase precum nuntă, botez sau înmormântare, timpul de staționare fiind de cel mult două ore.

Regulamentul de acces in Peninsula a ajuns la Curtea de Apel!

Regulamentul mai prevede că, în mod excepțional, Primăria va permite accesul în centrul vechi și microbuzelor electrice destinate transportului public de persoane sau al bunurilor voluminoase pentru maximum 2 ore și al transportului electric propriu al hotelurilor sau pensiunilor. În cazul rezidenților va fi permisă intrarea în Peninsulă doar pentru un vehicul pentru fiecare unitate locativă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poliția Locală Constanța nu va mai acorda amenzi pentru niciun fel de abatere sau contravenție. Motivul: singurul polițist local care știe să scrie și să citească a intrat în concediu medical.
1
0
biden,macron,trudeau, iohannis, arafat, ursula, putin, xi, scholtz, stoltemberg, schwab, francisc, ciuca, ciolacu, bănescu au, toți, fețe de slugă. Sint slugile altor fețe de slugă și sint slujiți de alte fețe de slugă. Jigodia este stăpinul lor. Va veni și vremea ca sleahta asta de fețe de slugă să plece de pe capul nostru direct la balul mascat organizat de stăpinul lor la porțile iadului. chitac și sleahta de făpturi care au cotropit primăria Constanța sint doar slugi locale, gradul t-spe, pielea lutei, doar execută ordinul de a distruge tot orașul dar biletul la balul mascat de mai sus îl au lipit pe frunte,vai capul lor.
0
0
Șleahta de făpturi care au cotropit primăria Constanța doar execută ordinele primite exact așa cum se petrece de vreo 3 ani și ceva încoace de cînd " binele " a început a fi făcut forțat cu pumni in gură și bocanci pe grumaz. Se incepe cu peninsula apoi va veni rândul centrului apoi restul cartierelor astfel încît pușcăria orășenească Constanta să-și deschidă porțile ( sau mai degrabă să închidă barierele) tuturor doritorilor de amenzi "degetalizate", conform indicațiilor primite de la tot felul de făpturi (e imposibil sa fie oameni) de aiurea care nu mai au nicio legătură cu specia umană.
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677