REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
22.4° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Regulamentul parcărilor va fi modificat! PNL și USR au căzut de acord! Video

Regulamentul parcărilor va fi modificat! PNL și USR au căzut de acord! Video

Replica API 10 iunie 2022 | 00:00 4017

Regulamentul parcărilor din Constanța încă reprezintă un subiect fierbinte. Oamenii sunt nemulțumiți de faptul că prețul este prea mare, iar stațiunea Mamaia este considerată zona 0 în perioada 1 mai – 15 septembrie. Astfel, s-a lucrat la ajustarea regulamentului, iar viceprimarul Florin Cocargeanu a anunțat că s-a ajuns la o formă finală, cu care au fost de acord atât USR cât și PNL. Acum, de circa o săptămână, regulamentul se află pe masa primarului Vergil Chițac.

Viceprimarul USR al Constanței, Florin Cocargeanu, a vorbit despre modificarea Regulamentului Parcărilor din Constanța. Acesta a precizat că s-au adus niște modificări, în sensul de gratuitate pe timp de

”Între noi (USR – n.r.) cei din PNL și aparatul Primăriei, lucrurile s-au clarificat, s-au finalizat. Proiectul se află, în momentul de față, pe masa domnului primar și ar trebui să fie urcat în consultare tehnică. Se află de aproximativ o săptămână. Mă refer, ca modificări, cu gratuitatea pe timp de noapte și în week-end, ca Mamaia să devină zona 2, cu anumite excepții cum ar fi parcările de la cluburi, Cazino… Mai sunt și ajustări de tarife, adică de prețuri mai mici. Este o variantă agreată inclusiv de PNL, care, din punctul meu de vedere, nu ar mai trebui să sufere modificări”, a declarat viceprimarul Constanței, Florin Cocargeanu.

Detalii despre tarife, abonamente și zone, AICI!

Amintim că Regulamentul parcărilor din municipiul Constanța a fost adoptat în aprilie 2021, iar de atunci tot au existat nemulțumiri printre constănțeni.

Citește detalii aici: REGULAMENT: Constănțenii parchează GRATUIT primele 30 de minute!

Video:

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Incompetenta , aceasta este descrierea perfecta a viceprimarului Cocargeanu . Se vede clar , in tot orasul , faptul ca acest politruc oportunist nu are solutii pt Constanta . Asta in timp ce isi incaseaza luna de luna salariul nesimtit de mare platit din taxele stranse de la constanteti. Demisia ar fi un gest de onoare , in cazul in care a avut vreodata asa ceva !
1
0
Sa iti iau parcarea n poola.fmm de pederast.tu ai pe 5 ani permis de libera trecere si parcare fmm.tu si toata gasca voastra de golani.tu va n gura de hoti.pastele mami voastre de idioti. Ati mintit lumea ca faceti ca dregeti si n ati facut nimic.mafiotilor care sunreti.oricum voi nu contati.sa scapam de voi o sa fie dezideratul la urmatoarele alegeri.de tine de ion de toti.ati mintit lumea
2
0
Huuoooo....parcare gratuita ca doar nu ati facut mare lucru, ati vopsit asfaltul cu dungi de kko.
0
0
Ati vazut ca va injura lumea peste tot si acum schimbati regulamentul.Jegurilor , de ce pana acum NU?..MUIE PNL SI USR!
1
0
Deci: daca ar fi fost Noua Dreapta la putere era simplu ai de munca sau esti pensionar cu pensie sub 3000 de lei parchezi gratuit unde vrei. Nu ai de munca ...nu ai dreptul sa ai masina sau sa te plimbi cu ea. Simplu
1
0
S au inteles pe bani.au facut scandal penrru ca nicio firma a usrului nu a castigat nimoc din parcari.nimic.de asta au facut scandal. Fratii iacob au facut scandal ca nu au primit contracte fie de amenajare fie de achizitie si au inebunit. Voi chiar credeti ca ei au venit sa faca ceva?au venit sa se aboneze la contracte cu statul.despre asta a fost si o sa fie vorba.contracte cu statul.de abia astept sa va vad la 10 la suta.mafiotilor.pulea va mai voteaza.am gresit odata.a 2 a oara nu se mai intampla.m ati mintit odata.a 2 a oara nu mai puteti.golanilor
0
1
Secaturilor! Niciun oras din lumea asta nu are parcare 24 7 ma jigo diilor! Huoooo
2
0
Introduceti parcometrele pentru plata asa cum este la spitalul mare si dati l dracu de telefon ca nu toata lumea are bani pe el ! Ca in alte orase, bagi banu ,iese tichetu si l ai pus pe bord !
0
0
Cred ca o sa mai voteze prostimea usereu cand o zbura porky...
0
0
Voi puneti numai biruri pe oameni. Nu v-ar fi rusine.
1
0
sacersiti voi voturi
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513