REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.2° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
28.2° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

REGULI de circulație NOI pe SOVEJA: a DEPĂȘIT pe contrasens, crezând că e în ANGLIA! Video

REGULI de circulație NOI pe SOVEJA: a DEPĂȘIT pe contrasens, crezând că e în ANGLIA! Video

Replica API 19 martie 2021 | 23:19 8616

O parte din persoanele ce dețin autoturisme marca BMW par să meargă toți pe același principiu – cine a făcut regulile de circulație, ăla să le și respecte. Doi conducători auto au dat dovadă de nesimțire și nepăsare după ce au ignorat linia dublă continuă și toți participanții la trafic, punându-le totodată și viața în pericol.

În Constanța nu te mai miră nimic când vine vorba de șoferi „grăbiți”. Uneori parcă lasă impresia că regulile de circulație sunt în van sau, mai rău, unii par să meargă pe premiza ‘cine le-a făcut ăla să le și respecte’. Dacă ești șofer de bolid de lux se pare că totul se învârte în jurul tău și poți circula cum vrei și pe unde vrei. De exemplu, unul din șoferii care nu dau doi bani pe lege sau reguli, deranjat că trebuie să stea în spatele unui autoturism marca Logan, a decis să îl depășească pe contrasens, chiar dacă era linie dublă continuă. Incidentul a avut loc zilele trecute, pe strada Soveja, după sensul giratoriu de la Mega Gym.

Alt șofer, același tip de BMW

Un alt șofer de BMW a fost surprins pe bulevardul 1 Mai. Nici acesta nu a văzut liniile duble continue și, pentru a prinde loc în față la semafor, a depășit coloana de mașini pe contrasens.

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MI-A TAIAT FATA SI MIE SI L-AM FUGARIT E UN PUSTHI TRAUMATIZAT CARE NU STIE A CONDUCE
0
0
Mai da va n plm de frustrati si analfabeti, e plin orasul de tampiti care habar n au sa conduca. De ce nu i filmati pe aia cu dacie care conduc ca o cizma ? Daca are bmw...gata...e cocalar...daca are dacie , e om cinstit. TRECETI LA MUNCA MAAA, NU LA COMENTAT SI TINUT CONTUL LA ALTII ! hai...ciocul mic si joc de glezne !
4
2
E albastru boule
5
0
ROBERT PUNDICHI PUSTI CORDIT IN TRAFIC DOAR CE A LUAT PERMISUL, AVETI GRIJA CONDUCE HAOTIC B 493 ABG
4
2
E UN COPIL ROBERT PUNDICHI DOAR CE A LUAT PERMISU, MASINA E PE LEASING A FACUT RATA TACSU SI MAI ARE UN SEPTAR PCX NEGRU
4
2
B 439 ABG - INFRACTIUNE
4
2
LAM VAZUT CUM MERGE CA CIZMA
5
1
B 439 ABG -pericol in trafic
8
1
Scuze frate e masina prea puternica nu o pot controla depaseste singura pe contra sens
6
3
Marca e divina
3
6
sa vedem daca mai depaseste altul ca el.
4
1
pai daca nu e drumu larg, pe unde sa merge si ei cocalarii ? sau cocalarele ! ca bmw a ramas de cocalari nu de oameni seriosi
4
4
Asta se intampla daca se aliaza politia cu mafia si face gratare se formeaza caracatita d-aia nu se respecta nimic cred ca aici este buba
4
4
Oprit garoiul si impuscat in cap , ca pe jivina. Legea pulii mele in Ro. In alta tara i se lua masina, permisul, amenda cat china..
13
2
Ce morti mati daca sunt smecher ce plm gai sa vad unu cu pizda mare ca io inchid sa vina forza shark campeonu
4
11
Din cauza unor prosti ca tine este Romania unde este,aici unde traiesc eu cunosc milioari din tata-n fiu dar ei nu confunda schmecheria cu prostia caci daca ar face asa ceva raman cu bani lor e adevarat dar in fata celor care ii cunosc nu au nici o valoare ca oameni,astia nu sunt ca tine si ca tigani din Romania care asta canta toata ziua"am bani,sunt schmecher,sa moara dusmani mei".
9
4
Mie imi plac sclavii cu impresii de jmecheri amanetati pe viata ptr un apartament naspa si o masina de cacat
3
4
Toata Romania este un imens Las Fierbinti, in jurul nostru vedem doar mitocanie, incultura, lene si prostie.
13
4
O fi ciobanul de hira
7
1
Toti idiotii au BMW,fapt constatat de un studiu psihiatric.Toti idiotii cu BMW nu cunosc capacitatea rezervorului,de ce? Pai ei baga numai de 50 de lei.Problema e ca unde-s organele,oamenii legii?Solutia e schimbarea codului rutier si incadrarea idiotilor cu BMW la tentativa de omor.
15
6
Pe strazi si trimisa amenda acasa, cu poza cu tot. Simplu. Ca in alte tari. Fara politisti, fara pensii speciale dupa, doar investitii in camere pe strazi care fac si poze.
16
1
Nu e dE viNa maRcA MaSiniI
13
5
Asa fac si eu ca sunt smecher. Fraierii sa se abtina si sa ii roada invidia in alta parte. Asta e si ideea daca dai spaga si esti smecher sa ai privilegii si femei. Pa ca am treaba la noapte dau chindie in vila pe plat. Voi la somnic.
6
15
Bravo lor, intr-o tara in care toti politicienii se caca pe tine tu de ce sa stai ca prostul??
10
14
permisul suspendat pe viata la jeg
26
1
Le doresc o intalnire placuta ... cu un copac.
24
0
M-a apucat invidia si vreau sa-l julesc pe drogatu asta care se crede pe hectaru' lu' tasu, ar fi bine sa vada si politia asta. Sau omu se kaka pe el si eu sa-l judec prea aspru, oare? Si dc i-ar sari plasticul din buzunar, nu m-ar deranja. Unu cu bmw care are pastarnac in loc de cap.
16
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016