REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
22° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Relația de prietenie dintre Adi Minune și Jean de la Craiova

Relația de prietenie dintre Adi Minune și Jean de la Craiova

Valentina CAMARA 9 martie 2023 | 00:00 346

Pe Adi Minune și pe Jean de la Craiova îi leagă o puternică prietenie. De-a lungul anilor cei doi au cântat și s-au bucurat împreună, dar au trecut și prin mai multe întâmplări de care își aduc acum aminte cu drag.

Relatia de prietenie dintre Adi Minune si Jean de la Craiova

Jean de la Craiova a povestit cu umor prin ce întâmplări a trecut alături de Adi Minune. El și-a adus aminte de momentul în care a vândut casetofonul prietenului său și a pierdut toți banii la păcănele.

„El își cumpărase un casetofon cu luminițe, nu avea nimeni pe atunci și l-a pus pe o masă în camera de hotel și a pus casetă cu el și eu nu știam cum să fac. Pe Adrian l-a luat somnul, am scos casetofonul din priză și am fugit. În Constanța era un bazar și eu la 10 noaptea l-am vândut cu trei mii de lei, deși el costa șase mii de lei”, a povestit cântărețul.

Acesta a continuat și a spus că a jucat toată noaptea la păcănele, dar a pierdut banii, motiv pentru care a fost nevoit să-l mintă pe Adi Minune că i l-au furat hoții.

aAm mers la o mașină în parcare, am pus mâna pe cauciuc și mi-am dat pe față și când am intrat el a țipat după casetofon și l-am mințit că l-au furat. El, ca un prieten bun, s-a bucurat că nu m-au omorât”, a povestit artistul amuzat.
Au luat porcul de la un om care nu a avut bani să-i plătească pe cântare

Artistul a mai povestit și că la aceeași cântare, omul care i-a invitat nu a avut bani să-i plătească pe motiv că nu a venit lume. Ca să nu plece cu mâna goală, cei doi au luat din coteț porcul omului și au plecat cu el. „Eram chiar lângă cotețul porcului când discutam și Adrian i-a spus să ne dea porcul. Era cușca mică, a intrat Adi l-a scos, l-am băgat în portbagaj, am plecat”.

Numai că, ani mai târziu, tot la un concert în aer liber, omul respectiv a mers și a strigat la ei să-i dea porcul înapoi. Pentru că voia să evite orice scandal, Jean de la Craiova i-a dat atunci bărbatului doua milioane pe porc, a mai povestit acesta, potrivit evz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303